Det som började som en mysig kväll tog snabbt en mörk vändning när Mr Yuns fyraåriga son vägrade släppa mikrofonen. Personen på bilden har inget med artikeln att göra.
Det som började som en mysig kväll tog snabbt en mörk vändning när Mr Yuns fyraåriga son vägrade släppa mikrofonen. Personen på bilden har inget med artikeln att göra. - Foto: Scanpix / David Guttenfelder

Kärleksfull karaokekväll slutade i blodbad

När fyraåringen inte ville sluta sjunga blev hans farbröder ursinniga och började bråka. Det hela slutade i en tragedi då farbröderna mördades med en köttyxa från släktens restaurang.


Karaokekvällar som slutade illa

I Filippinerna har många karaokebarer bannlyst Frank Sinatras "My way" då flera personer har mördats i samband med att den sjungits.

I Thailand sköt en man åtta av sina grannar för att han tyckte de sjöng en dålig variant av John Denvers "Country roads".

I USA slog en kvinna en man då hon inte tyckte han hade sångrösten för att klara av "Yellow" av Coldplay.

KINA. Mr Yun, ägare av en nudelrestaurang i den kinesiska staden Xi'an, hade bjudit med släkten till den lokala karaokebaren för att fira Kinas motsvarighet till Alla hjärtans dag. Det som började som en mysig kväll tog snabbt en mörk vändning när Mr Yuns fyraåriga son vägrade släppa mikrofonen. Då började sonens farbröder håna Mr Yun och hans fru och sa att deras son var alldeles för bortskämd.

Enligt polisen i Xi'an eskalerade hånet och de två farbröderna började misshandla Mr Yun. Då sprang Mr Yuns brorson, Mr Yui, till familjerestaurangen och hämtade en köttyxa. Han är nu arresterad för morden på de två farbröderna och ska ha huggit dem minst tio gånger med yxan, rapporterar The Telegraph.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!