Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Försvunnen kvinna hittades i frysbox efter fem dygn – levde

- 13/09/2012, 19:51 -
Kvinna hittades i frysen efter fem dygn. Hon levde fortfarande.

Kvinna hittades i frysen efter fem dygn. Hon levde fortfarande.

PONTUS LUNDAHL / SCANPIX

Den 59-åriga kvinnan hade varit försvunnen sedan i lördags. Under gårdagen hittades hon levande – i sin egen frysbox.

TULSA. I lördags försvann den 59-åriga kvinnan spårlöst från sitt hem i Tulsa, USA. De anhörigas samtal förblev obesvarade och när de kom till kvinnans hus under tisdagen var det tomt.

– Vi sökte igenom hela huset och ropade hennes namn utan att få någon respons över huvud taget, säger kvinnans son till KJRH Tulsa.

Hörde ett svagt rop på hjälp

Under onsdagen gick hennes andra son tillbaka till huset för att söka efter ledtrådar. Då hörde han ett svagt rop på hjälp från ett förrådsutrymme intill köket. När han gick in fann han sin mamma – i frysboxen.

– När jag öppnade dörren såg jag att hon satt i frysboxen, säger sonen.

Kan ha tagit skydd för tornado

Kvinnan hade av en oklar anledning satt sig i fryxboxen och fastnat. Locket var halvöppet och hon hade svåra köldskador på benen.
Enligt sonen tar mamman flera mediciner som påverkar hennes psyke. Och polisen tror att hon bestämt sig för att söka skydd för något.

– Kanske trodde hon att en tornado var på väg, men ingen vet säkert hur eller varför hon hamnade i frysboxen, säger polisen Daisy Vallely till KJRH Tulsa .