Skola låste in pojke i skåp - fick panikattacker och kissade på sig

När skolan ansåg att pojken uppförde sig dåligt låste de in honom i ett mörkt skåp som de kallar "skrikrum". Pojken fick inte gå på toa när han satt inlåst.


"Scream rooms"

Skolan i Arizona använder sig av vad några kallar kallar "skrikrum". Där får de elever som är bråkiga sitta och tänka på vad de har gjort.

ARIZONA. En lågstadieskola i USA stäms nu efter att det uppdagats att en liten pojke, som var 7 år när händelserna inträffade, fått sitta i skamvrån. Men den här skamvrån var ett ljudisolerat skåp utan fönster och pojken kunde få sitta där fyra dagar i veckan - under fyra månader.

Svåra allergier

Pojkens föräldrar säger att skolan matade pojken med sockerrik mat, trots att de fått strikta order om att inte göra det på grund av pojkens allergier. Föräldrarna hade sagt att allergierna kunde få pojken att bete sig konstigt.

Fick panikattacker

Trots att han låstes in i skåpet massvis av gånger fick föräldrarna bara veta om två av dem. Pojken kunde få panikattacker när han var inlåst i utrymmet som var en och en halv kvadratmeter stort. Det hände också att han kissade på sig.

Enligt föräldrarna ska pojken nu ha svårigheter att somna och lida av mardrömmar, rapporterar Huffington Post.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!