"Hallå där, doktorn. Tack för hjälpen".
1 av 2
"Hallå där, doktorn. Tack för hjälpen". - Foto: © Randy Atkins/ A Classic Pin-Up Photography
Familjen är tagen av uppståndelsen.
2 av 2
Familjen är tagen av uppståndelsen. - Foto: FAKSIMIL FRÅN WTVR.

Artigaste babyn någonsin – hälsar på läkaren från livmodern

Mitt under kejsarsnittet sträckte babyn ut handen ur sin mammas mage och greppade tag i läkarens finger. Nu gör den spektakulära bilden succé på nätet.


Kejsarsnitt

Ett kejsarsnitt är en operation som görs när man av någon anledning inte kan föda på vanligt sätt, genom slidan. Genom operationen lyfts barnet ut ur magen. Kejsarsnittet kan vara planerat eller göras akut.

Några av de vanligaste anledningarna till planerat kejsarsnitt är att barnet ligger med stjärten först, att bäckenet är för trångt eller att man har havandeskapsförgiftning.

Källa: Vårdguiden.

ARIZONA. Pappan Randy Atkins bild från sin hustru Alicias kejarsnitt chockerade till och med läkarna. 

Aldrig förr har de bevittnat hur en baby, som fortfarande ligger i mammans livmoder, sträcker ut en hand ur magen och till och med greppar läkarens pekfinger.

– Läkaren kallade mig till sig och sa "Hey, hon greppar mitt finger". Så jag sprang dit, knäppte en bild och var helt tagen när jag tittade på den. Det var en sådan otrolig bild, säger pappa Randy Atkins enligt Daily Mail.

Trodde att folk skulle tycka bilden var äcklig

Men det var nära att Randys osannolika fotografi aldrig visades upp för allmänheten. Efter långa diskussioner om hur bilden skulle tas emot lade de upp den på Facebook för vänner och släktingar den 26 december.

Svaret var omvälvande. I dag har den över 3 000 likes och 1 500 delningar.

– Vi trodde inte att vi skulle få så positiv feedback. Vi trodde mer på negativ som "det där är bara äckligt". Men alla tyckte att det var världens bästa grej, säger mamman Alicia Atkins enligt Daily Mail.

Den artiga dottern Nevaeh – Heaven baklänges – mår enligt föräldrarna bra och njuter av livet tillsammans med sin familj – ovetandes om uppståndelsen.

Se en intervju med familjen här:


/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!