Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Så lugnar du ner ett fyllo på flygplan

Personalen ombord på ett av Icelandairs plan tvingades övermanna och binda fast en man efter att han hällt i sig en flaska sprit.

Första klass?

Första klass?

Mannen senare greps på JFK-flygplatsen.

Har du någon gång stört dig på en jobbig medpassagerare? Kanske en unge som skrikit konstant genom hela resan? Eller fick du platsen bredvid en gubbe som fått i sig några öl för mycket?

Du är inte ensam.

Enligt ögonvittnen ska en man på Icelandairs flyg mellan Island och USA spårat fullständigt efter att han druckit upp en hel flaska sprit, skriver Gawker.

Mannen ska bland annat ha attackerat och spottat på sina medpassagerare. Samtidigt som han skrek att planet skulle störta.

Personalen ombord lyckades dock övermanna fyllot och binda fast honom i en stol. Enligt den isländska tidningen Morgunblaðið är den överförfriskade mannens nationalitet ännu okänd men en talesperson från Icelandicair bekräftar händelsen.

Mer:

Fyllo dödade 70 000 höns