Männen brände ihjäl flera pitbullhundar. Valparna till vänster har inget med artikeln att göra.
1 av 4
Männen brände ihjäl flera pitbullhundar. Valparna till vänster har inget med artikeln att göra. - Foto: SCANPIX / Faksimil
Här går en av männen iväg med säcken.
2 av 4
Här går en av männen iväg med säcken.
Han lägger den intill husväggen.
3 av 4
Han lägger den intill husväggen.
Sedan tänder de eld på den.
4 av 4
Sedan tänder de eld på den.

Eldade upp hundvalpar i sopsäck

Flera okända män söks av New York-polisen. De misstänks för att ha eldat upp tre hundvalpar i en sopsäck.


Räddades undan samma öde

I februari 2009 var två små valpar nära att möta samma öde i brittiska Manchester. Men de kunde räddas från de ungdomar som försökte bränna ihjäl dem över öppen eld.

NEW YORK. Tre män är de mest hatade personerna bland djurälskare och andra i New York just nu. Men ingen vet vilka de är.

Polisen söker trion som på övervakningsbilder ses tända eld på en sopsäck innehållande en pitbullhona och hennes fyra valpar. Kvarlevorna av hundarna upptäcktes först i helgen.

– Den stora hunden låg på rygg med benen i luften, säger Kemal Dagbolen, vars far gjorde upptäckten, till New York Daily News.

Nyfödda

Valparna var precis nyfödda och satt fortfarande kvar i mamman via navelsträngen. Det är dock oklart om hundarna var levande eller döda när de brändes.

Nu hoppas myndigheterna kunna få tag i de tre männen tack vare filmsekvensen från händelsen. De har bett allmänheten om tips men än så länge utan lycka, enligt CBS News.

Se övervakningsklippet här (varning för starka bilder):


/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!