Använd de värmande underkläderna och gå ner flera storlekar snabbt.
1 av 4
Använd de värmande underkläderna och gå ner flera storlekar snabbt. - Foto: Scanpix
Från Farnaz Khans hemsida.
2 av 4
Från Farnaz Khans hemsida. - Foto: Fit Britches
Det finns flera varianter på underkläderna: shortsbyxor, linne och leggings.
3 av 4
Det finns flera varianter på underkläderna: shortsbyxor, linne och leggings. - Foto: Fit Britches
Farnaz Khan med sin make.
4 av 4
Farnaz Khan med sin make. - Foto: Fit Britches

Underkläderna som får dig att gå ner i vikt

Fyrabarnsmamman ville desperat gå ner sina gravidkilon men inget funkade. Därför uppfann hon underkläder, som med hjälp av värme, fick henne att gå ner i vikt.


Mer om underkläderna

Här kan du spana in hela utbudet.

ENGLAND. Farnaz Khan, 33, gick ner tre storlekar på kort tid med sina nya brallor. Hon fann ett samband mellan viktminskning och värme – och började därför experimentera med enorma kalsonger och plastfolie, skriver Daily Mail.

– Som ni förstår så var det inte speciellt praktiskt. Det kom alltid konstiga ljud från mig – och ja, det var plastfolien. Så jag började fundera på att sy ihop ett par byxor med inbyggd värme. 

Sydda med speciellt garn

Trots att Khan inte har någon teknisk utbildning så fortsatte hon med sin forskning och slutresultatet blev klädlinjen "Fit Britches" som består av underkläder som ska skynda på viktminskningen, minska celluliter och stödja hudens elasticitet.

Underkläderna är gjorda av ett speciellt garn som avger värme när det kommer i kontakt med huden, förbättrar blodflödet och stimulerar kroppen till att frigöra gifter och fett.

Gick ner i vikt

Underkläderna har testats på 50 kvinnor i åldrarna 20-60, alla överviktiga och med en stillasittande livsstil. De bar byxorna under 60 dagar utan att ändra på varken kost eller motion. Enligt studien minskade de i snitt 13 centimeter runt midjan, sju centimeter runt höfterna och tio centimeter runt låren, skriver Daily Mail.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!