Polis hyllas – köpte cykel till 18-åring

Polisen Natalie Simonick köpte en cykel till en 18-åring – nu har hennes vänlighet hyllats i flera teveprogram.


En annan snäll polis

Den här polisen erbjöd sin matlåda till en hungrig busschaufför.

ARIZONA. Polisen Natalie Simonick var ute och patrullerade en sen kväll när hon såg 18-årige Christian Felix på väg hem från en vän ute i ett ödsligt område i staden. 

Hon stannade bilen och frågade den unge mannen vad han gjorde ute så sent och därefter erbjöd hon honom skjuts hem. Då öppnade Felix sig och berättade sin livshistoria som berörde Simonick, skriver Huffington Post. 

"Har aldrig haft en far"

Felix berättade hur han är tvungen att ofta gå drygt tio kilometer till och från sitt jobb på en snabbmatsrestaurang. När hon frågade honom om han inte hade en cykel förklarade han att han aldrig någonsin hade cyklat.

– Han har aldrig haft en far i sitt liv, så han hade ingen som kunde lära honom, sa Simonick till ABC.

Har lovat att ställa upp för mannen

Efter att ha pratat om tonåringens situation tillsammans med sin man beslöt sig Simonick för att ge honom en mountainbike. Hon ordnade även cykellektioner till mannen. 

– Det är verkligen något speciellt när någon bara kommer fram på det viset och är snäll mot en. Det är inte ofta det händer i dag, säger Felix.

Simonick och Felix håller kontakten och Simonick har lovat att ställa upp när han än behöver det, skriver Huffington Post.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!