Torsdag 13 Maj
Stockholm

Undersökning: Personer i uniform får ligga mer – presterar bättre i sängen

Militäruniformen anses vara den mest attraktiva bland kvinnor.
1 av 5
Militäruniformen anses vara den mest attraktiva bland kvinnor. Foto: Scanpix
Uniformklädda människor anses vara bättre i sängen.
2 av 5
Uniformklädda människor anses vara bättre i sängen. Foto: SCANPIX SWEDEN
Brandmannen låg i topp.
3 av 5
Brandmannen låg i topp. Foto: SCANPIX SWEDEN
Sjömansdräkten är också en hit.
4 av 5
Sjömansdräkten är också en hit. Foto: AP
Poliser ligger också i toppen.
5 av 5
Poliser ligger också i toppen. Foto: SCANPIX SWEDEN

En ny undersökning visar att mer än hälften av männen uppfattar personer i uniform som bättre i sängen. I toppen bland de mest attraktiva uniformerna hamnade soldaternas och polisernas.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Sex gör dig smartare

Enligt en studie är fysiken inte det enda som tränas under sexakten. Hjärnan bygger också upp dina muskler, samtidigt som hormoner utsöndras som dessutom gör oss lyckliga.

Läs artikeln på Nyheter24 här.

STORBRITANNIEN. Det är kanske ingen nyhet attuniform uppfattas som attraktivt och attdet är en fantasi för många att någon gång fåsätta tänderna i en sjuksköterska ellerbrandman.

Dejtingsajten BeNaughty har gjort en undersökning som visar att hela 54 procent av männen, och 37 procent av kvinnorna, anser att uniformklädda personer presterarbättre i sängen, skriver Metro. 

Resultatet visar dessutom att så många som 70 procent, inräknat både män ochkvinnor, tror att de skulle bli bättre behandlade under endejt – av någon som bär en uniform. 

Uppskattar partner med makt

– En uniform symboliserar auktoritet, makt och styrka. Det är uppskattade kvalitéer som vi ofta söker hos en partner, säger Sean Wood, från dejtingsajten Cupid plc, till Metro.

I undersökningen framgår det även att hälften av kvinnorna och 46 procent av männen associerar uniformer med ärlighet och respekt och anser det tillhöra de viktigaste kvalitéerna.

Soldatuniformen är en vinnande kombo om kvinnorna får välja, tätt följt av polisens, läkarens och pilotens dito, skriver Metro.

Kommentera
Kopiera länk
Dela