Porrhämnden: Eleven spelade in sexfilm –
på katolsk skola

Valerie Dodds ville satsa på karriären som porrskådis men hånades av sina klasskamrater och valde därför att hämnas på ett annorlunda sätt.


Skolan uttalade sig

Skolan, Pius X, skriver i ett uttalande: "Vi vill ständigt följa vår skolas motto: 'To restore all thing in Christ'. Vi ber för den unga damen och hennes familj, och vi står redo för att erbjuda henne förlåtelse och stöd om hon behöver det", skriver Huffington Post.

NEBRASKA, USA. Denna hämnd är kanske inte den vanligaste. Studenten Valerie Dodds, 19, med porrnamnet Val MidWest, säger att hon blev retad av sina klasskamrater på St. Pius X High School då hon bestämde sig för att satsa på porrbranschen, skiver Gawker.

– Det såg ut att vara något jag skulle vilja prova på antar jag. Men då började alla eleverna på Pius att säga elaka saker om mig och jag beslutade mig för att visa dem att jag är här för att stanna, sa Dodds till KETV.

Onanerade på fotbollsplanen

Hon bröt sig in på skolområdet och tog en serie nakenbilder där hon sågs onanera på skolans fotbollsplan. Dodds bötfälldes för olaga intrång och offentlig nakenhet, något hon ställer sig frågande till.

– Varför skulle jag få en bot för att offentlig nakenhet när jag är inne på privat område?, sa Dodds, skriver Gawker.

Fotades halvnaken

För att hämnas tog Dodds med sig kameran ännu en gång men denna gång fotades hon i dagsljus iförd trosor och med plåster som täckte för bröstvårtorna. Polisen kunde därför inte bötfälla henne eftersom hon inte bröt mot lagen, skriver Huffington Post.

Titta på nyhetsklippet med Valerie här:


Se klippet där Valerie där Valerie står utanför skolan:


/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!