Mannen hittades utanför en skola och vårdas nu på sjukhus.
1 av 5
Mannen hittades utanför en skola och vårdas nu på sjukhus. - Foto: FREEP.COM / USA TODAY
Avslitna könsdelar hittades på platsen och fördes, tillsammans med mannen, till sjukhuset.
2 av 5
Avslitna könsdelar hittades på platsen och fördes, tillsammans med mannen, till sjukhuset. - Foto: FREEP.COM / USA TODAY
Derrick Jackson från polisen i Washtenaw County berättar om läget.
3 av 5
Derrick Jackson från polisen i Washtenaw County berättar om läget. - Foto: FREEP.COM / USA TODAY
Mannen ska ha haft tur som inte dog av den hemska händelsen.
4 av 5
Mannen ska ha haft tur som inte dog av den hemska händelsen. - Foto: FREEP.COM / USA TODAY
Mannen ska ha befunnit sig i området för att hälsa på en vän som bodde i närheten.
5 av 5
Mannen ska ha befunnit sig i området för att hälsa på en vän som bodde i närheten. - Foto: FREEP.COM / USA TODAY

Mannen slet av delar –
av sitt egna könsorgan

En man ska under förra måndagen har slitit av delar av sin egen penis. Tidigare under dagen hade mannen ätit hallucinogena svampar. Nu vårdas han på sjukhus för skadorna.


Var egentligen kvinna

En 66-åring som hade liten penis fick sig en smärre chock när "han" gick till läkaren, som meddelade att han egentligen var en kvinna. 

Läs hela artikeln här.

OHIO, USA. En 41-årig man från Columbus, Ohio, hittades skrikandes, ståendes på knä utanför en skola strax efter lunch förra tisdagen. Mannen hadelyckats slita av delar av sitt eget könsorgan och blödde kraftigt från midjanoch neråt.

– Han sa inte så mycket, det var mest en hel del skrik, sa polismannen Geoff Fox till USA Today.

DerrickJackson, från polisen i Washtenaw County, bekräftar för Detroit Free Press att omständigheterna kring händelsen ännu inte är fastställda. Men däremot ska mannen själv ha uppgett att han, tidigare under dagen, varithög på hallucinogena svampar då han besökte en vän som bodde i området näraskolan.

Tur som överlevde

Enligt Fox ska mannen ha skadat sig så pass illa att hanhade tur som inte dog. Blodförlusten var stor, liksom den traumatiska händelsen.

Mannens könsdelar uppges ha hittats på platsen och förtstillsammans med mannen till sjukhuset, där han nu återhämtar sig. 

Det finns inga kända uppgifter om att mannen ska ha använt sig av droger tidigare, eller att han skulle lida av någon psykisk sjukdom. Blodet är skickat på analys för att se om något annat kan ha påverkat mannen till detta tämligen udda beteende.

Se mer om händelsen i videon nedan:


/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Ditt snus kan försvinna – här är hela listan

Man anhållen för våldtäkt utomhus i centrala Åre

Natten till fredagen greps en man misstänkt för våldtäkt i Åre. Mannen, som är i 20-årsåldern, är nu anhållen av åklagare. Polisen har genomfört förhör med vittnen, den misstänkte och offret, som är en kvinna. Man har också fotodokumenterat den misstänkta brottsplatsen.

Morgonens nyheter 29 mars

Här kommer morgonens nyheter i korthet.

Tyskt pollen drar in över Sverige i påsk

Björken blommar inte än. Ändå kan den känslige åka på en pollensmäll under påsken. Förklaringen ligger i luftströmmen söderifrån.

Tidig eller sen påsk – fullmånen avgör

Julen inträffar punktligt varje år. Men påsken? Där kan det skilja en månad. Anledningen är lika mycket religiös som astronomisk.

Biden fick hjälp av Obama och Clinton på scen

USA:s president Joe Biden fick på torsdagskvällen sällskap av sina företrädare Barack Obama och Bill Clinton vid ett insamlingsevenemang i New York på torsdagskvällen. De tre deltog i ett samtal där allvar blandades med skämt, modererat av Late Night-programledaren Stephen Colbert.