Stockholm

Här lägger anställd sin penis på Subwaymackan

Två anställda på restaurangkedjan Subway har sparkats från sina jobb. Anledningen? Den ena la sin penis på ett bröd – den andra frös in sitt urin.


Läs mer
Andra matskandaler

- En okänd anställd på Burger King ställde sig i salladen som ska läggas på hamburgarna. Forumet 4chan tog upp jakten och hittade till slut rätt restaurang. Den anställde sparkades.

- En anställd på Taco Bell la upp en bild på nätet där han slickar på en stor mängd tacoskal. I juni sparkades han efter att bilden fått stor spridning på nätet.

COLUMBUS. Det finns olika sätt att bli sparkad från jobbet på. Kanske kommer man aldrig i tid. Eller så fotograferar man sin penis – när man lagt den mot ett av de bröd som ens arbetsgivare tillverkar.

Det sistnämnda har nu hänt i Columbus i USA. Två personer har fått sparken från en lokal Subwayrestaurang. Den ena efter en numera ödesdiger penisbild. Den andra efter en bild på en flaska med gult, fryst innehåll. Hans urin.

"Helt och hållet ett skämt"

Mannen med penisen, Ian Jett, hävdar att han gjorde allt hemma – inte på jobbet.

– Det här är inte något jag skulle göra på Subway. Det var helt och hållet ett skämt, säger han till Huffington Post.

Under bilden, som lagts upp på kollegan Cameron Boggs instagramkonto @weedpriest, står det:

"Mitt namn är @ianjett och jag är din smörgåskonstnär i dag".

Fick sparken direkt

Boggs har lagt upp flera liknande bilder på sitt konto, bland annat några där han bakat bröd som har formen av en penis. Det var han som la upp bilden på sitt frysta urin som han lagrat i en flaska på jobbet.

Sent på måndagen kom det kanske inte helt oväntade beskedet:

"Detta agerande tolereras ej och franchisetagaren beslutade direkt att sparka de två inblandade personerna", skriver en talesperson för Subway till Huffington Post.

Senaste nytt

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.