47-årig farmor missnöjd med sitt unga utseende: "Det förstör mitt liv"

Medan miljontals människor kämpar för att se så unga ut som möjligt, tänker 47-åriga Anne Bolton helt tvärtom – hon vill se äldre ut.


Männen känner sig perversa

Anne oroar sig för att hon aldrig kommer att hitta någon i sin ålder.

– Jag vill inte dejta en ung kille. Jag vill ha en riktig man, men män i min ålder vill inte träffa mig eftersom de känner sig perversa i mitt sällskap.

Också för snygg

33-åriga Laura Fernee har ett ovanligt problem - hon är för snygg för att jobba. 

– Jag är inte lat och jag är ingen bimbo. Sanningen är att mitt utseende har orsakat stora problem för mig när det gäller anställningar, så jag har fattat beslutet att anställning inte är något för mig just nu. Det är inte mitt fel. Jag kan inte hjälpa hur jag ser ut, säger hon till Daily Mail.

Läs mer här.

STORBRITANNIEN. Anne Bolton, 47, upplever sitt ungdomliga utseende som ett problem och säger att det har förstört ett äktenskap och två långa förhållanden eftersom yngre män ständigt stötte på henne.

– Alla vill se yngre ut men jag skojar och överdriver inte när jag säger att min ungdomlighet förstör mitt liv. Jag skulle göra vad som helst för några rynkor. Jag behöver någon som kan uppfinna motsatsen till Botox för jag är i desperat behov av att se äldre ut, säger hon till brittiska The Sun.

Maken var svartsjuk

Anne gifte sig när hon var 24 år gammal och redan efter några år började äktenskapet att knaka. Hennes dåvarande man, Christopher Bolton, var svartsjuk över att yngre män spanade in henne.

– Jag var inte intresserad men allteftersom åren passerade fortsatte jag att se lika ung ut och han såg äldre ut, vilket ledde till ännu fler bråk, säger hon.

Till slut gled paret isär. Efter honom hade Anne två längre förhållanden men båda tog slut eftersom männen kände sig hotade av hennes ungdomliga utseende. 

Misstas för sonens flickvän

Hennes äldste son, Arthur, som precis har fått barn, hatar att bli sedd ute med sin mamma eftersom han ständigt misstas för att vara hennes pojkvän.

Anne berättar att många vänskapsrelationer också har gått i kras eftersom vännerna också kände sig hotade. 

– Jag har tappat räkningen på hur många gånger jag har fått frågan om vad som är min hemlighet och om jag kan avslöja den – jag skulle vara miljonär idag om det gick, säger Anne, till The Sun.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

KD vill att fler EU-länder satsar på kärnkraft

Kvinna dömdes för mord – frias i hovrätten

Den kvinna som dömdes till 16 års fängelse i tingsrätten för mordet på en annan kvinna frias nu helt i hovrätten, rapporterar Göteborgs-Posten.

S: Bevaka unga kriminella dygnet runt

Socialdemokraterna vill satsa 700 miljoner kronor på att punktmarkera ungdomar på väg in i grov kriminalitet.

Trump om Ukraina: Sätt fart, Europa

Varför ger Europa inte mer pengar till Ukraina, frågar USA:s expresident Donald Trump, och Republikanerna sannolika presidentkandidat i höstens val, på sin sociala medieplattform Truth.

Spindel, ostron och rävsvans: Här är de konstigaste föremålen som glömts i taxin

Att unna sig en taxiresa för att komma fram snabbare till destinationen är inte ovanligt. Det som däremot är mer ovanligt är föremålen som glöms kvar i taxin. Uber har listat de mest unika och vanligaste sakerna som lämnats kvar efter resan, både i Sverige och globalt.

Nio års fängelse för grova brott på hotell

Flera personer greps i en uppmärksammad polisrazzia på Skänninge stadshotell i september 2023. En 26-årig man som greps vid tillslaget döms nu för grovt narkotikabrott och människorov till nio års fängelse.