Polisen blir återbetalningsskyldig.
1 av 4
Polisen blir återbetalningsskyldig. - Foto: SCANPIX
Tara Mishra strippade ihop över sju miljoner svenska kronor.
2 av 4
Tara Mishra strippade ihop över sju miljoner svenska kronor. - Foto: SCANPIX NORWAY
Men pengarna konfiskerades av polisen.
3 av 4
Men pengarna konfiskerades av polisen. - Foto: SCANPIX / Ap
Nu ska Mishra dock få tillbaka pengarna.
4 av 4
Nu ska Mishra dock få tillbaka pengarna. - Foto: SCANPIX NORWAY

Polis beordras lämna tillbaka sju miljoner kronor – till strippa

Efter att ha slitit som strippa i 15 år hade Tara Mishra samlat ihop över sju miljoner svenska kronor – bara för att få pengarna konfiskerade. Nu har en domare bestämt att hon ska få tillbaka sina pengar.


Strippengar

Sju miljoner kronor låter mycket.

Men det finns vissa som gillar att bränna pengar på strippklubbar.

Rapstjärnan Drake brände till exempel närmare 300 000 kronor.

Under en enda kväll.

RANCHO CUCAMONGA. Tara Mishra hade jobbat som strippa i 15 år och lyckats spara ihop strax över en miljon dollar, motsvarade sju miljoner svenska kronor, pengar som hon planerade att använda för att starta upp en nattklubb.

Så hon gav pengarna till två vänner, Rajesh och Marina Dheri, som skulle äga hälften av den framtida nattklubben med bas i New Jersey. Grejen var bara att som strippa handlar det mest om sedlar i mindre valörer och sedelbuntarna, som trycktes in i bakluckan på parets bil, tog ganska stor plats.

Fortkörning

Så när paret Dheri stoppades för fortkörning på väg upp mot New Jersey så hittade polisen även över en miljon dollar i små sedlar i deras bil. Något som polisen tyckte var misstänkt och man konfiskerade därför pengarna.

Polisen misstänkte nämligen att pengarna kunde komma från försäljning av droger. Men efter en närmare undersökning av bilen kunde man konstatera att där inte fanns några drogattiraljer och sedlarna i sig visade bara på mindre spår av droger.

Domstolsbeslut

Det hela hände i mars 2012 och nu har en domare helt slagit fast att pengarna var rena och att de ska betalas tillbaka till Mishra, skriver ABC. Antingen i cash eller som en check.

Man får väl anta att det inte längre handlar om några små valörer.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!