Födde bebis, dödade barnet och lämnade det på toaletten

Den 26-åriga kvinnan klagade över ryggsmärtor och gick in på toaletten. Där födde hon sin son som hon kvävde och gömde i toaletten.


Kille anlade brand

Läs också om 19-åringen som anlade en brand som dödade fyra syskon – varav tre barn.

USA. Amanda Catherine Hein, 26, befann sig på Starters Pub tillsammans med några vänner och kollade på en fotbollsmatch, skriver Daily Mail.

Under tiden beklagade hon sig för vännerna med att hon hade ryggsmärtor. Hon lämnade vännerna, gick på toaletten och var borta i 40 minuter.

Födde och dödade

På toaletten födde hon sitt barn, dödade det och dumpade kroppen i toalettanken.

Hon kom ut med blod på tröjan men insisterade på att hon mådde bra när vännerna började fråga. Hein vägrade att gå hem förrän matchen var över.

Dagen efter hittade vaktmästaren barnet insvept i en plastpåse – efter att kunder hade klagat på att det inte gick att spola i toaletten.

Barägaren, David Rank, berättade att hans personal var extremt upprörda över händelsen. De som ville fick sluta för dagen.

Har erkänt brottet

Hein erkände att hon hade fött och dödat barnet

Obduktionen visade att hon hade fött en helt frisk pojke som dog efter att ha blivit kvävd.

Hein åtalades för mord i måndags och riskerar dödsstraff, skriver Daily Mail.

Titta på nyhetsinslaget här:


/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Bohlin om kritiken: "Fick okej att höra av mig"

"Europa för beroende av krut från Kina"

Vapenproduktionen i Europa är alldeles för beroende av krutråvaror som nitrocellulosa från Kina, enligt Saabs vd Micael Johansson. Det utgör en risk för Europas säkerhet.

Ärkefienderna dämpade efter attack i Iran

Såväl Iran som Israel ligger fortfarande lågt kring fredagens förmodat israeliska attack mot mål i Iran. Det tolkas som en signal om att ärkefienderna tycks vara redo att förhindra en eskalering till ett storkrig i Mellanöstern – åtminstone för tillfället.

En del av Børsens vägg har rasat

En bit av en vägg i byggnaden Børsen i Köpenhamn har rasat, uppger Jakob Vedsted Andersen vid räddningstjänsten på en pressträff. Det var väntat, säger han.

Fritidshusmarknaden lyfter - kan komma bakslag

1 timme sedan
Förhoppningar om räntesänkningar har även fått fritidshusmarknaden att vakna till liv. Fler objekt har sålts och priserna har stigit den senaste tiden.

Var tredje ukrainare behöver psykosocialt stöd

1 timme sedan
Var tredje ukrainare är i behov av någon form av psykosocial hjälp, enligt Röda Korsets ukrainska generalsekreterare Maksym Dotsenko. Vi lever i kriget, följer det från morgon till kväll, säger han till TT under ett besök i Sverige.