Ania Lisewska ska ligga sig runt jorden.
1 av 2
Ania Lisewska ska ligga sig runt jorden. - Foto: Privat
Ania Lisewska.
2 av 2
Ania Lisewska. - Foto: Privat

Vill ha sex med 100 000 män – hotas av islamister i Egypten

Ania Lisewska har skapat stor uppståndelse med anledning av ett projekt som går ut på att hon ska ha sex med 100 000 män världen över. Men initiativet uppskattas inte bland män i Egypten.


Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev
Ett antal frågetecken

Även Huffington Post har skrivit om Lisewskas projekt – och de är tveksamma. Med all rätt. Det finns nämligen en hel del frågetecken kring 21-åringens historia.

– Hon uppger att hon vill slå sig in i Guinness Rekordbok. De tar dock inte in några sexrelaterade rekord och har aldrig gjort så.

– Hennes hemsida fungerar till stor del inte, endast förstasidan är komplett.

– Det har tidigare rapporterats om "kvinnor" som lurat män med gratis sex. Så sent som förra månaden dömdes två män för ett sådant bedrägeri.

Nyheter24 har tidigare skrivit om och pratat med polska Ania Lisewska som vill åka på en världsturné – och ha sex med 100 00 män.

Tanken är att "experimentet" ska pågå under fyra år i effektiv tid.

Ett eventuellt kommande stopp på turnén är Egypten, där en man inom sjukhusbranschen har erbjudit sig att ta henne till landet.

Har mottagit hot

Enligt mannen ska 21-åriga Lisewska ha sagt att hon vill komma till Egypten efter att "ha hört om landets skönhet och storhet som sträcker sig tusentals år tillbaka" – samt att männen där ska vara väldigt virila.

En nyhet som inte har passerat obemärkt förbi. Islamister i landet ska ha hotat och varnat Lisewska från att komma dit, skriver Huffington Post. På en webbsida ska Lisewska ha beskrivits som "föraktlig" – men det finns även män som har lämnat sina telefonnummer i hopp om att få komma till skott. 

– Jag överväger ett flertal erbjudanden. Vissa araber hotar mig, medan andra uppmuntrar mig. Men jag kan hantera upproret, säger hon till tidningen.

"Jag är ju bara 21..."

För Nyheter24 har Ania Lisewska tidigare berättat om varför hon vill genomföra projektet.

– Jag vill göra det här för att jag älskar sex. I Polen är det tabu och det här väldigt dåligt...

Varje sexträff ska ta 20 minuter, alltså nästan fyra år effektiv tid. Och eftersom 21-åringen bara vill ägna sig åt sin målsättning på helgerna handlar det snarare om en halv livstid.

– Jag har mycket tid på mig, jag är ju bara 21 år, säger Lisewska till Nyheter24.

/