Söndag 23 Jan
Stockholm

Fick "excellent service" – vägrade att dricksa för att servitören var gay

Dåliga kunder
1 av 5
Dåliga kunder. Foto: FAKSIMIL KMBC
Servitören gjorde ett bra jobb.
2 av 5
Servitören gjorde ett bra jobb. Foto: FAKSIMIL KMBC
Men istället för dricks fick han ett meddelande.
3 av 5
Men istället för dricks fick han ett meddelande. Foto: FAKSIMIL KMBC
Om att hans sexuella läggning är ett hån mot gud.
4 av 5
Om att hans sexuella läggning är ett hån mot gud. Foto: FAKSIMIL KMBC
Nu får han stöd på sociala medier.
5 av 5
Nu får han stöd på sociala medier. Foto: FAKSIMIL KMBC

Trots bra service så vägrade paret att lämna någon dricks på restaurangen – eftersom att servitörens "homosexuella livsstil är ett hån mot gud".

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Hela meddelandet

"Thank you for your service, it was excellent. That being said, we cannot in good conscience tip you, for your homosexual lifestyle is an affront to GOD. Queers do not share in the wealth of GOD, and you will not share in ours. We hope you will see the tip your fag choices made you lose out on, and plan accordingly. It is never too late for GOD'S love, but none shall be spared for fags. May GOD have mercy on you."

KANSAS. Ett par besökte den populära restaurangen Carrabba's och var väldigt nöjda med servicen. Trots det så vägrade de att lämna någon dricks – eftersom att servitören var gay.

Istället för att lämna dricks lämnade de ett meddelande på baksidan av notan. De skrev förvisso att de var nöjda med den "excellenta servicen" men också att de "inte kunde lämna någon dricks med gott samvete". Eftersom att servitörens "homosexuella livsstil är ett hån mot gud".

"Tacksam för allt stöd"

Enligt KMBC har det hela spridits fort på sociala medier och en stödaktion kommer att äga rum under fredagskvällen då massvis av människor lovat att dyka upp på restaurangen för att äta. Och för att lämna dricks, får man hoppas.

Den drabbade servitören själv, som vill förbli anonym, avböjer dock gärna all hjälp.

I ett uttalande säger han, enligt KMBC, att han är "tacksam för allt stöd men att det inte alls är nödvändigt". Han säger också att han föredrar att "låta sitt hårda arbete sköta snacket"   

Se ett nyhetsinslag från KMBC här:

Kommentera
Kopiera länk
Dela