Dåliga kunder
1 av 5
Dåliga kunder - Foto: FAKSIMIL KMBC
Servitören gjorde ett bra jobb.
2 av 5
Servitören gjorde ett bra jobb. - Foto: FAKSIMIL KMBC
Men istället för dricks fick han ett meddelande.
3 av 5
Men istället för dricks fick han ett meddelande. - Foto: FAKSIMIL KMBC
Om att hans sexuella läggning är ett hån mot gud.
4 av 5
Om att hans sexuella läggning är ett hån mot gud. - Foto: FAKSIMIL KMBC
Nu får han stöd på sociala medier.
5 av 5
Nu får han stöd på sociala medier. - Foto: FAKSIMIL KMBC

Fick "excellent service" – vägrade att dricksa för att servitören var gay

Trots bra service så vägrade paret att lämna någon dricks på restaurangen – eftersom att servitörens "homosexuella livsstil är ett hån mot gud".


Hela meddelandet

"Thank you for your service, it was excellent. That being said, we cannot in good conscience tip you, for your homosexual lifestyle is an affront to GOD. Queers do not share in the wealth of GOD, and you will not share in ours. We hope you will see the tip your fag choices made you lose out on, and plan accordingly. It is never too late for GOD'S love, but none shall be spared for fags. May GOD have mercy on you."

KANSAS. Ett par besökte den populära restaurangen Carrabba's och var väldigt nöjda med servicen. Trots det så vägrade de att lämna någon dricks – eftersom att servitören var gay.

Istället för att lämna dricks lämnade de ett meddelande på baksidan av notan. De skrev förvisso att de var nöjda med den "excellenta servicen" men också att de "inte kunde lämna någon dricks med gott samvete". Eftersom att servitörens "homosexuella livsstil är ett hån mot gud".

"Tacksam för allt stöd"

Enligt KMBC har det hela spridits fort på sociala medier och en stödaktion kommer att äga rum under fredagskvällen då massvis av människor lovat att dyka upp på restaurangen för att äta. Och för att lämna dricks, får man hoppas.

Den drabbade servitören själv, som vill förbli anonym, avböjer dock gärna all hjälp.

I ett uttalande säger han, enligt KMBC, att han är "tacksam för allt stöd men att det inte alls är nödvändigt". Han säger också att han föredrar att "låta sitt hårda arbete sköta snacket"   

Se ett nyhetsinslag från KMBC här:

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Polisen i Växjö rapporterar om trafikolycka

Expert: Ålderskrav stoppar inte riskfylld hudvård

Efter en uppmärksammad debatt om ökad användning av avancerad hudvård bland barn har flera företag infört åldersgränser. Det kan sända en viktig signal – men är inte hela lösningen, säger Elmira Tavoosi på Läkemedelsverket.

Bråttom att deklarera för att få pengar i april

Rekordstora summor i årets skatteåterbäring leder till att många deklarerar snabbare än normalt. Och nu börjar det bli hög tid att godkänna deklarationen för den som vill ha sina pengar snabbt – då är sista dagen nämligen 3 april.

Höganäs: Polisen rapporterar om trafikolycka

1 timme sedan
"En personbil kör in i mitträcket på Christinelundsvägen i höjd med Domsten.", skriver polisen på sin hemsida.

Två gripna för mordförsök i Bredäng

1 timme sedan
En man fördes allvarligt skadad till sjukhus med ambulans efter ett grovt våldsbrott i Bredäng i södra Stockholm under natten till långfredagen, rapporterar Expressen.

Norrmän hamstrar ägg i Sverige

1 timme sedan
Det råder äggbrist i Norge – och många korsar därför gränsen för att ladda upp inför påsken. De frågar direkt när de kommer in: "Har ni ägg?", säger Patrik Zäll, butikschef för Nordby Supermarket.