Gravid kvinna knivhöggs – mitt under videochatt

En gravid kvinna chattade över videolänk med sin man, en soldat stationerad i Asien. Plötsligt kom en knivman upp bakifrån – och attackerade henne.


Hundvalp dog

Nyligen hade paret köpt en hundvalp som dog när den lämnades ensam efter olyckan. 

"Jag vet inte hur jag ska kunna berätta det för Rachel", skriver en uppgiven Justin Pooles på sin Facebooksida. 

TEXAS. Det var på onsdagen i förra veckan som 31-åriga och höggravida Rachel Poole pratade med sin man via en videoapp. Vad hon inte visste var att en knivman gömt sig i deras hus. 

Såg på när hans fru knivhöggs

Under samtalet kom gärningsmannen, en 19-årig bekant, upp bakom Rachel Poole och högg henne i ansiktet och magen med en kniv. Från andra sidan världen såg hennes make, Justin Poole, förskräckt på. 

Rachel Poole skrek knivmannens namn flera gånger medan misshandeln pågick. Hennes man tog omedelbart kontakt med myndigheterna. Rachel Poole ringde själv till larmcentralen efter attacken men var i kritiskt tillstånd när parets dotter förlöstes på sjukhus samma dag. 

Publicerade gärningsmannens bild

Justin Poole ska enligt KfoxTV postat en bild på gärningsmannen på sin Facebooksida med syftet att hjälpa polisen gripa honom. 19-åringen greps senare och erkände samt uppgav att motivet var en skuld till Rachel Pooles man. 

Den nyblivna mammans tillstånd är nu stabiliserat och barnet, en flicka vid namn Isabella, mår under omständigheterna bra, skriver Huffington Post.  

På lördagen skrev Justin Poole: "Min fru kämpade emot så att hennes dotter kunde leva. Men hon kan fortfarande inte se på sitt öga och hon kan inte se eller hålla sin bebis innan hon tillfrisknar."

Justin Pooles Facebookprofil svämmar över med hälsningar från människor över hela världen som ber för honom och hans familj.

USA
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Bank nekade gravid provanställning

Två gripna efter skottlossning

En man och en kvinna i 40-årsåldern greps under natten till fredagen efter en skottlossning mot en port i centrala Sundsvall. Enligt polisen är det enstaka händelse utan koppling till gängkonflikter.

Över hundra döda i stora översvämningar

Flera dagars kraftiga översvämningar i Pakistan och Afghanistan har krävt minst 130 liv.

Mamma i Afrika har 130 gånger större risk att dö

1 timme sedan
Afrikanska kvinnor har 130 gånger större risk att dö av komplikationer i samband med graviditet och förlossning än en kvinna i Europa eller Nordamerika, visar en ny FN-rapport. Och framstegen gällande mödradödligheten världen över har stannat av.

IS uppges ha dödat syriska soldater

2 timmar sedan
Tjugo soldater tillhörande den syriska armén eller grupper allierade med regimen har dödats i två attacker genomförda av terrorgruppen IS, uppger det Londonbaserade Syriska människorättsobservatoriet (SOHR).

Sverige återlämnar kranier till Finland

2 timmar sedan
Karolinska institutet (KI) ska överlämna 82 kvarlevor av finländskt ursprung till Finland, har regeringen beslutat.