Här får nazistledaren reda på att han har afrikanskt påbrå

Craig Cobb vill skapa en egen stad med bara vita människor. Nu har nazistledaren dock fått reda på att han själv inte har någon "arisk" bakgrund. Se reaktionen när han får reda på att han har påbrå från södra Afrika.


Vill skapa "arisk" by

Craig Cobb blev känd för omvärlden i somras då han gick ut med att han vill göra Leith i North Dakota till en hemvist för amerikanska nazister. Han har hängt upp hakkors och liknande nazistiska symboler på den bit land som han köpt. Flera andra nazister har flyttat till den lilla byn för att följa honom.

I byn bor dock andra personer som inte alls vill att Cobbs projekt ska bli verklighet. Enligt Daily Mail är invånarna nu rädda för att konflikten ska leda till dragna vapen. Cobb har sagt att han inte är rädd för krig.

– Sötnos, du har lite svart i dig.

Så sa pratshowvärden Trisha Goddard efter att hennes gäst Craig Cobb gått med på ett slags DNA-test (det är oklart hur det gått till). Men någon "fist bump" ville han inte ha.

Cobb är en nazist som vill skapa en helt "arisk" by i amerikanska North Dakota. Själv hävdar han att han inte alls tillhör vit makt-rörelsen utan en religion som "förespråkar rasmedvetenhet".

Gästen låg dubbelvikt och skrattade

I programmet "The Trisha Show" gick dock Cobb med på att analyseras. Programmet har just nu ett tema om etnicitet och rasism i USA. Det konstaterades i ett test att hans bakgrund är 86 procent europeisk och 14 procent från Afrika söder om Sahara.

Reaktionerna hos programmets publik och dess andra gäst lät inte vänta på sig. Den andra gästen låg dubbelvikt i stolen samtidigt som Cobb log ett mycket obekvämt leende. Efteråt anklagade han analysen för att vara fejkad.

– Man kan inte bland olja och vatten, sa han i programmet enligt Daily Mail.

Se klippet (och de obetalbara reaktionerna) här:


/
DNA
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Man dömd till sju års fängelse för barnvåldtäkt

Uppgifter: Israel ska ha attackerat mål i Iran

1 timme sedan
Projektiler från Israel ska ha träffat mål i Iran, uppger en amerikansk källa för ABC News. Angreppets omfattning framgår inte.

Nu börjar världshistoriens största val

1 timme sedan
En tiondel av mänskligheten kan delta när världens största val nu inleds. Men frågan är vilka möjligheter indierna har vid urnorna. Det ses som givet att premiärminister Narendra Modi behåller makten. Människor är benägna att rösta bort demokrati om de får säkerhet i utbyte. Och det är så de uppfattar honom, säger Indienexperten Sten Widmalm.

Bank nekade gravid provanställning

1 timme sedan
En kvinna som sökte anställning i kundtjänsten till en bank nekades provanställning på grund av graviditet.

Två gripna efter skottlossning

1 timme sedan
En man och en kvinna i 40-årsåldern greps under natten till fredagen efter en skottlossning mot en port i centrala Sundsvall. Enligt polisen är det enstaka händelse utan koppling till gängkonflikter.

Över hundra döda i stora översvämningar

1 timme sedan
Flera dagars kraftiga översvämningar i Pakistan och Afghanistan har krävt minst 130 liv.