Tisdag 25 Jan
Stockholm

Lärare klagade på att barnen luktade illa – med arg lapp till föräldrarna

Brevet som skickades ut till föräldrarna.
Brevet som skickades ut till föräldrarna. Foto:

Läraren tyckte att barnen luktade illa och kom smutsiga till förskolan. Därför skickade hon med en, minst sagt, upprörande lapp till föräldrarna.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Blåser eleverna

Det finns elaka professorer. Och sen finns det elaka påhittade professorer.

Här blåser fejkprofessorn eleverna.

USA. En förskollärare i New York skickade hem ett brev till föräldrarna och klagade på att barnen kommer smutsiga till skolan och luktar illa.

"Flera av barnen i åldern 3-4 år kommer till skolan (ibland dagligen) i kläder med fläckar eller helt smutsiga kläder. Vissa avger också lukter och verkar orena. Det är en hälso- och säkerhetsrisk. Det gör det svårt för mig att vara nära dem eller röra vid dem.", står det i brevet.

Föräldrar har rasat mot läraren, som inte skrev under med sitt namn, och har uttryckt sin besvikelse över att läraren inte visar mer medkänsla då nästan 30 procent av de som bor i området lever fattigt.

– Det första mitt barnbarn sa till mig var "Tycker min lärare att jag stinker?" Jag sa till henne "Nej, det gör du inte", säger Kimberly Wells och fortsätter:

– Hon lär barnen hur man ska segregera andra barn. Det är inte rätt. Det är inte därför vi går i skolan.

Lappen skickades ut till föräldrarna utan rektorns tillstånd men skolan har beslutat sig för att inte straffa läraren på något sätt, skriver Mirror.

Kommentera
Kopiera länk
Dela