Lördag 29 Jan
Stockholm

Sköt dottern efter Facebook-uppdatering – nu har pappan dött

Pappan som dödade sin dotter har nu själv avlidit.
1 av 6
Pappan som dödade sin dotter har nu själv avlidit. Foto: Faksimil Facebook
En kort stund efter att den här bilden postats dödades dottern.
2 av 6
En kort stund efter att den här bilden postats dödades dottern. Foto: Faksimil Facebook
Strax innan han postade bilden skrev han en uppdatering som var ämnad till flickans mamma: "Jag sa till dig att jag inte kan leva utan dig, skrattretande, du trodde att jag att jag skämtade. Nu försvinner jag och Mia ut ur det här, bitch".
3 av 6
Strax innan han postade bilden skrev han en uppdatering som var ämnad till flickans mamma: "Jag sa till dig att jag inte kan leva utan dig, skrattretande, du trodde att jag att jag skämtade. Nu försvinner jag och Mia ut ur det här, bitch". Foto: Faksimil Facebook
Lilla Mia med sin mamma Kimphone Phanthavongsa.
4 av 6
Lilla Mia med sin mamma Kimphone Phanthavongsa. Foto: Faksimil Facebook
En tidigare bild på far och dotter.
5 av 6
En tidigare bild på far och dotter. Foto: Faksimil Facebook
Pappans uppdateringar ligger fortfarande kvar på hans Facebooksida. Flera av hans vänner är chockade över vad som hänt.
6 av 6
Pappans uppdateringar ligger fortfarande kvar på hans Facebooksida. Flera av hans vänner är chockade över vad som hänt. Foto: Faksimil Facebook

Först postade han en bild och flera uppdateringar på Facebook – sedan sköt han sin 19 månader gamla dotter i huvudet. Nu har han själv dött.

Kommentera (10)
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Facebook-uppdateringen

Innan pappan sköt sin dotter gjorde han flera uppdateringar på Facebook där han bland annat hotade flickans mamma: "Jag sa till dig att jag inte kan leva utan dig, skrattretande, du trodde att jag att jag skämtade. Men nu tar jag Mia och går ut ur det här, bitch", lyder ett av hoten.  

COLORADO. Nyheter24 har tidigare skrivit om pappan som sköt sin 19 månader gamla dotter efter att ha uppdaterat på Facebook. Nu har han själv avlidit av sina skador.

22-årige Merrick McKoy har varit i kritiskt tillstånd sedan den 18 november, dagen då han sköt både sig själv och sin dotter. Han ska enligt uppgifter ha dött i torsdags, men polisen valde att inte offentliggöra dödsfallet förrän i måndags.

Hämndaktion

Det iskalla mordet på hans dotter ska ha varit en hämndaktion för att flickans mamma, Kimphone Phanthavongsa, 21, lämnat honom. Bara minuter innan han sköt lilla Mia, 19 månader, i huvudet la han upp en bild på sig själv och dottern och skrev; "Döm mig inte...".

Flickan dog kort därefter.

Dådet blev snabbt viralt på sociala medier. På 22-åringens Facebooksida finns mängder av kommentarer från chockade vänner som har svårt att hantera det som hänt. "Vad tänkte du på", "jag är mållös", "jag kan inte förstå att det hänt", lyder ett par av kommentarerna. 

Kommentera (10)
Kopiera länk
Dela