Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Hunden Rex var dödsdömd – räddades av kärleksaffär med gås

- 29/11/2013, 15:30 -
Puss!
1 av 4

Puss!

Geraldine och Rex är ihop nu.
2 av 4

Geraldine och Rex är ihop nu.

De leker ihop.
3 av 4

De leker ihop.

Och äter ihop.
4 av 4

Och äter ihop.

Ibland kan man hitta kärleken på oväntade platser. Fråga bara hunden Rex och gåsen Geraldine.

BRIDGWATER. Tanken var att räddningshunden Rex skulle avlivas. Schäferhunden var helt enkelt alldeles för elak och våldsam, och verkade därmed vara på väg mot ett våldsamt slut.

Faktum är att han var så elak och våldsam att det krävdes två personer för att mata honom, en som uppehöll honom och en annan som fyllde på matskålen.

Fram tills den stunden då han träffade sitt livs kärlek vill säga. En dag kom nämligen gåsen Geraldine till djurhemmet där Rex bodde i väntan på sin död. 

"Älskar verkligen varandra"

Till en början ville personalen inte låta de två träffas, av rädsla för att Rex skulle gå till attack. Men när de väl fick komma nära varandra var det kärlek vid allra första ögonkastet.

Nu leker de fritt tillsammans och varje kväll lägger de sig ner för att sova tillsammans – i Rex säng.

– Det är roligt att se för de älskar verkligen varandra, säger Sheila Brislin, som äger djurhemmet där de båda bor, till Daily Mail och fortsätter:

– De gosar ihop sig och Rex lägger sitt ben över Geraldine för att skydda henne. Sen när de vaknar så äter de frukost ihop.