Oroliga besökare tittar ned på vad som hänt. Varning för starka bilder.
1 av 2
Oroliga besökare tittar ned på vad som hänt. Varning för starka bilder. - Foto: cqnews.net
Den avlidne mannen förs ut på bår.
2 av 2
Den avlidne mannen förs ut på bår. - Foto: cqnews.net

Flickvännen vägrade sluta shoppa skor – då tog han livet av sig

Flickvännen passade på att julshoppa en hel del skor. Men efter ett gräl om just detta gav pojkvännen upp. Han tog sitt liv genom att hoppa ned från sjunde våningen mitt i gallerian.


Vittnesuppgifter

Trots att många befann sig på den första våningen (där mannen landade) kom ingen annan till skada när han föll mot golvet.

Ett vittne säger till Hexun.com att det hördes en hög duns som sedan förbyttes i skrik från personer som såg vad som hänt.

XUZHOU. Julhandeln har skördat ett dödsoffer i Kina. En 38-årig man ska ha tagit sitt liv genom att hoppa från sjunde våningen i Golden Eagle International Shopping Center i kinesiska Xuzhou.

Anledningen? Enligt ett ögonvittne hade han hamnat i bråk med sin flickvän för att hon efter fem timmar i gallerian vägrade sluta shoppa.

– Han sa att hon redan hade tillräckligt med skor, fler än hon skulle kunna använda under sin livstid. Hon började skrika att han var snål och att han förstörde julen. Det var mycket upprört, säger ett ögonvittne enligt Gawker.

"Den här tiden på året kan vara stressig"

Kinesiska nyhetssajten Hexun.com uppger att en övervakningsfilm visar hur 38-åringen springer från sin flickvän mot rulltrappan, där han sedan kastar sig över räcket ned i gallerian. Han avled på platsen.

Efter händelsen gick en talesperson för shoppingcentret ut med följande kommentar:

– Det här är en tragisk händelse, men den här tiden på året kan vara stressig för många människor.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Rysslands biträdande försvarsminister gripen

Nattligt utegångsförbud för barn i fransk stad

En högerextrem fransk borgmästare har infört ett nattligt utegångsförbud för barn under 13 år. Tilltaget är det senaste för att motverka ungdomsvåld i landet.

Tonårspojkar hyllas – stoppade kidnappning

1 timme sedan
Tre tonårspojkar som lyckades stoppa en kidnappning av en minderårig flicka i Järfälla nordväst om Stockholm hyllas av polisen, skriver Mitti.

Tekniskt strul hos Spotify – hundratals användare drabbade

1 timme sedan
Under tisdagseftermiddagen upplevde tusentals användare problem med musiktjänsten Spotify. I sociala medier är användare väldigt upprörda över att både appen och hemsidan strular.

Varberg: Polisen rapporterar om rattfylleri

1 timme sedan
"Ett vittne ringer till polisen om en personbil som kör i hög hastighet från Trönninge mot Kungsäter.", skriver polisen på sin hemsida.

Polisen rapporterar om kontroll person / fordon, Södertälje

1 timme sedan
"Larm om allvarlig händelse.", skriver polisen på sin hemsida.