På rymmen från fängelset – postar festbilder på Facebook

Polisen kan inte hitta den förrymde brottslingen – trots att han meddelar vart han befinner sig på Facebook.


Vännernas kommentarer

McInnes vänner verkar inte tycka att det är speciellt allvarligt att deras polare är på rymmen.

“Run like the wind”, skriver en.

“You’re the hide n seek champion lol”, skriver en annan.

BELLSHILL. 2010 dömdes 23-årige Michael McInnes till sex års fängelse för mordförsök efter att ha misshandlat Kevin McNee så svårt att denne drabbades av hjärnskador och fortfarande inte är återställd, något som han heller aldrig kommer att bli.

Därför retade det många när McInnes för ett par veckor sedan flyttades över till ett öppet fängelse. Och det blev inte direkt bättre när McInnes fick permission och sen helt enkelt struntade i att återvända till fängelset, skriver Mirror.

Får uppmuntran från vännerna 

Nu kan polisen inte hitta honom – trots att han varit rejält aktiv i sociala medier. McInnes har postat bilder av sig själv med vänner, länkat upp artiklar som handlar om hans rymning och dessutom publicerat bilder som visar hur han är ute och festar på nattklubbar.

Bilder där hans vänner också berömt honom för hans förmåga att hålla sig undan från polisväsendet, skriver Mirror.

Polisen tror nu, föga förvånande eftersom att McInnes lagt upp bilder från just de områdena, att rymlingen befinner sig i antingen Wigtownshire eller Bellshill, uppger Mirror.

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Här är morgonens nyheter 19 mars

Polisen i Lund rapporterar om inbrott

"Inbrott i gård, Hällestad", skriver polisen på sin hemsida.

E-handeln fortsätter att öka

E-handeln ökade omsättningen med 14 procent i januari till 11,4 miljarder kronor, jämfört med samma månad i fjol, enligt Svensk Handels E-handelsindikator.

Hässleholm: Polisen rapporterar om trafikolycka

1 timme sedan
"Trafikolycka, Vinslöv", skriver polisen på sin hemsida.

Sverige näst bäst på patent

1 timme sedan
Sverige är ett fortsatt starkt patentland, med Ericsson i spetsen. Detta enligt nya siffror från europeiskt håll. Det visar att det finns en tro på framtiden, säger Sara Backman, avdelningschef på Patent- och registreringsverket.

Näringslivets känga till regeringen: Sluta snåla

1 timme sedan
Sluta snåla, inflationen är borta, tycker Svenskt Näringsliv som uppmanar regeringen att rusta upp skruttiga järnvägar och vägar. Men brist på arbetskraft riskerar sätta fart på inflationen igen.