Ormen bet mannen i snoppen när han skulle kissa.
1 av 2
Ormen bet mannen i snoppen när han skulle kissa. - Foto: Bildbyrån/Scanpix
Toaletten exploderade i ansiktet på mannen när han skulle spola.
2 av 2
Toaletten exploderade i ansiktet på mannen när han skulle spola. - Foto: TT NYHETSBYRÅN

Limmades fast på toalett – och andra toahistorier från 2013

Under en shoppingrunda skulle Illyana De La Keur smita iväg en snabbis för att gå på toaletten. Det tog dock betydligt längre tid än tänkt.


Polisen letar

Efter toalett-pranket på stormarknaden har polisen inlett en utredning i hopp om att få fast personen eller personerna bakom. 

Polisen har tagit del av butikens övervakningskameror och frågat runt bland människor som var på plats vid tiden då Illyana De La Keur blev fastlimmad.

USA/GEORGIA. Det var i slutet av november som Illyana De La Keur var på stormarknaden Home Depot med sin familj och shoppade. När nöden gjorde sig påmind gick hon iväg för att snabbt besöka damrummet. Det blev dock en aningen längre vistelse än tänkt.

Någon hade nämligen roat sig med täcka toasitsen med superlim som någon form av "practical joke". 

Familjen började leta

När Illyana var klar med sina behov och skulle resa sig upp kom hon ingen vart. Hela skinkorna var fastlimmade. Så där blev hon sittande i en halvtimme innan hennes familj började undra vart hon tagit vägen och kom till undsättning. 

Slet loss sitsen från skinkorna

Flera personer fick hjälpa till för att försöka få bort henne men sitsen satt som gjuten vid Illyanas bakre del. Det var inte förrän ambulanspersonal kom till platsen utrustade med smörjmedel som sitsen kunde slitas loss. 

– Det var fruktansvärt. Det var genant, det gjorde ont, säger hon efteråt till WSB. 

Trots att det gått flera veckor sedan händelsen lider Illyana fortfarande av svåra smärtor och säger till WSB att incidenten satt djupa spår.

– Jag kan inte sitta ner. Jag kan inte ligga på rygg och jag har svårt att gå.

Illyana är inte ensam om att genomlida ett skräckfyllt toalettbesök. Här är fler toaletthistorier från året som gått:

RÅTTA I TOAN. Bengt Gustavsson i Stockholm vaknade på natten av att något lät från badrummet. Han gick dit och precis när han var på väg in hörde han hur något plumsade ner igen. Kvar på toalettsitsen fanns endast bitmärken från en råtta.

BITEN AV ORM. Den 35-åriga mannen skulle gå på toa för att lätta på trycket. Då kände han plötsligt en brännande och intensiv känsla i penis – han hade blivit biten av en orm som gömt sig i toalettstolen. 

MINK I TOAN. Peter och Annelie Käll i Småland möttes av en osynlig syn när de skulle göra sin morgontoalett. I toaletten låg nämligen en ilsken mink och plaskade.

LADDAT VAPEN. Det hade kunnat bli riktigt farligt om fel person råkat komma in efter att en polis i Västmanland uträttad sina behov. Polismannen hade nämligen glömt sitt laddade tjänstevapen på handfatet.

EXPLOSION. Michel Pierre, 58, skulle spola toaletten och det var då något gick snett. Porslinet sprängdes och Pierre fick sår i huvud, armar och ben samt slogs medvetslös av explosionen.

SMYGFILMADE. Man smygfilmade kvinnliga kollegor. Kvinnorna anställda på Marks kommun blev smygfilmade av en av sina manliga kollegor. Efter att mannen avslöjats anmäldes han och stängdes av från sitt arbete.

DÖD BEBIS. 26-årig kvinna födde bebis, dödade barnet och lämnade det på toaletten.

/
/
/
Orm
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!