Här tar hunden Rusty ett sista farväl av sin älskade husse Mike

Mike gick i åttonde klass när han fick sin första cancerdiagnos. Idag är han 21 och läkarna tror att han har några dagar kvar att leva – något som hans hund också verkar känna på sig.


Annorlunda makeover

 Läs också de cancerpatienter som deltog i en makeover – men resultatet blev något de inte hade väntat sig.

USA. I fredags postade Reddit-användaren 7thEvan en bild på sin vän Mike Petrosino, 21, i sjukhussängen där han tar farväl av sin älskade hund Rusty, skriver The Blaze.

Läkarna tror att Mike har endast några dagar kvar att leva.

"Min vän Mike fick sin cancerdiagnos i åttonde klass. De gav honom en treprocents chans att överleva det första året. För två dagar sedan fick vi reda på att efter åtta år, efter att ha amputerar benet och fyra rundor med cancer så finns det inget mer de kan göra nu. Det här fotot tog hans bror i går", skriver 7thEvan.

Vännerna samlades i rummet

Han skriver vidare att de var ett flertal vänner och Rusty som samlades hos Mike och tog farväl av sin vän tillsammans.

"Han är den modigaste killen jag någonsin har mött och det enda han gjorde hela dagen var att se till att alla andra hade det bra".

Rusty förstod allvaret

Mike och hunden Rusty växte upp tillsammans och hade en väldigt nära relation till varandra.

Enligt Mikes bror, John, så verkade det som att hunden också förstod allvaret i situationen.

– Det var en av de mest rörande ögonblicken i mitt liv. Rusty var väldigt känslosam när Mike sa hejdå för sista gången. Varje dag när jag kom hem de två senaste dagarna så sitter han nära Mikes favoritfåtölj och gnyr, något som är ovanligt för att vara han, sa Mikes bror, John, till The Blaze.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!