Kvinnlig tatuerare utreds – efter "världens fulaste tatuering"

Lewis Elliotts mamma fick en chock när sonen kom hem med en tatuering – en tatuering som hon beskriver som "den fulaste hon någonsin sett". Nu är tatueraren under utredning.


Sergeant

Sergeant har från omkring 1615 varit en befälsgrad i Sverige. Sergeant var till 1972 den lägsta underofficersgraden och därefter fram till 1983 lägsta plutonsofficersgrad. 

I Storbritannien utgörs sergeantstrecken av tre "pilar" som pekar nedåt. I USA pekar "pilarna" däremot uppåt. 

DYMCHURCH, KENT. Militärtatueringen, med tre brittiska sergeantstreck, blev inte riktigt som planerat för 17-årige Lewis Elliott i Dymchurch, England.

Nej, strecken hamnade upp och ner och var allt annat än raka.

Vilket ska ha fått Lewis mamma – som var ovetandes om tatueringen från första början – att explodera av ilska och ringa polisen efteråt. Det är nämligen olagligt att tatuera personer under 18 år i England.

Lägg därtill tatueringens estetiska fiasko. 

– Den här personen tror att den kan tatuera. Och hon är villig att tatuera minderåriga. Hon måste stoppas, säger mamman, Michelle Elliott, enligt brittiska Daily Mail, och kallar tatueraren för ett "monster" som märker ungdomar för livet.

Ångrar sig

Michelle Lewis publicerade senare en bild på sonens tatuering på Facebook.

"Det här är vad en så kallad tatuerare gjorde på min minderåriga son. SKAFFA DIG INTE en tatuering hos LoveTattoo", skrev mamman.

Nu ångrar Lewis att han skaffade tatueringen.

– Det är den fulaste tatueringen jag någonsin har sett. Lewis var dum som skaffade den men han ångrar sig. Ingen borde behöva utsättas för så pass dåligt utfört arbete, säger mamman.

"En dold talang"

Tatueraren i fråga, namngiven som Dagmar Oates, som driver studion LoveTatto, skriver på sin hemsida att tatuera är en av hennes "dolda talanger".

"Att tatuera är en av mina dolda talanger. Jag älskar att tatuera… vad som helst… jag välkomnar tatueringsfester och hembesök eftersom att jag är väldigt flexibel och kan röra på mig", går det att läsa.

Nåja.

Det är inte första gången som Love Tattoo är i blåsväder. Fler tatueringar från studion har dykt upp på diverse Facebooksidor som visar upp fula tatueringar. 

Tatueraren är just nu under utredning, skriver Daily Mail.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!