Noel i en bild från filmen som gjorde att han blev avstängd.
1 av 2
Noel i en bild från filmen som gjorde att han blev avstängd.
Många reagerade på Twitter och Facebook.
2 av 2
Många reagerade på Twitter och Facebook.

Mobbades – och blev avstängd från skolan

18-årige Noel var fram till nyligen elev vid Cocoa High School i Brevard County i delstaten Florida. Hans brott? Han medverkade i en gayporrfilm.


BREVARD COUNTY. 18-årige Noel blev mobbad av klasskamrater efter att de upptäckt filmen och när skolledningen fick nys om mobbningen stängde de av honom, inte mobbarna, trots att han inte gjort något brottsligt.

Skolledningen menade att Noel orsakade störningar på campus och han fick inte komma till skolan på 10 dagar vilket automatiskt leder till att eleven får en så kallad "Failure from Absense", eller "underkänt på grund av frånvaro", som i sin tur innebär att en elev inte kan ta examen.

Hotar med ytterligare avstängningar

Nätforumet Reddit fick också nys om händelsen när någon som hävdade sig vara en kusin till Noel skrev att flera elever planerade protestaktioner genom att skolka, bära speciella t-shirtar och affischera på skolan. Skolans rektor Stephanie Soliven hotade då att stänga av alla elever som stödde protesten.

Skolans Facebooksida har sedan dess överösts med klagomål från elever och före detta elever där de skriver att skolan borde skämmas som diskriminerar Noel.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

S: Stoppa nya vinstdrivande friskolor

Miljöministern: Majbrasor inte hotade

Miljöminister Romina Pourmokhtari (L) uppger att man får fortsätta elda trädgårdsavfall i sin trädgård – om man följer sin kommuns föreskrifter.

Larm: Allt fler människor dör i fågelinfluensa

Världshälsoorganisationen larmar om ökad spridning av fågelinfluensa till nya arter. Antalet mänskliga fall med dödlig utgång ses även som "enormt oroväckande".

Stopp i trafiken: Cirkuselefant på rymmen

Bilister i Butte i USA-delstaten Montana fick en redig chock i tisdags.

Putins exfrus hem konfiskerat – Kreml rasar

Kreml rasar över ett franskt beslut att beslagta ett litet palats i Frankrike som ägs av den ryske affärsmannen Artur Otjeretnyj.

Missa inte att ansöka om det här – innan du går i pension

När det är dags att gå i pension är det viktigt att ha koll på hur du går tillväga för att få din pension utbetalad, då det inte sker per automatik. Men vad skiljer egentligen de olika pensionsdelarna åt? I en intervju med Nyheter24 reder pensionsekonomen Dan Adolphson-Björck ut just det.