Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Pojke överkörd av bil – överlever mirakulöst

Bilen stod parkerad längre bort på gatan och blev påkörd av en annan bil.
1 av 2

Bilen stod parkerad längre bort på gatan och blev påkörd av en annan bil.

faksimil: youtube

Den parkerade bilen slungades mot det promenerande paret.
2 av 2

Den parkerade bilen slungades mot det promenerande paret.

faksimil: youtube

Nyheter | 24/01/2014 20:57

En fem år gammal pojke och hans farmor klarade sig oskadda när de blev överkörda av en bil i Brasilien.

BRASILIEN. Vilma Nascimento och hennes femåriga barnbarn Joao Pedro var ute och gick i den brasilianska staden Anápolis när de blev överkörda av en bil som kom emot dem i hög hastighet. 

Precis innan smällen ser man hur Vilma Nascimento försöker skydda sitt barnbarn genom att placera sin egen kropp mellan Joao Pedro och den framrusande bilen. 

De båda knockas till marken och den vita bilens hjul rullar över Joao Pedros huvud men pojken klarar sig som genom ett mirakel oskadd och studsar direkt upp för att kolla till sin farmor som ligger ett par meter bort.

Lämnade sjukhuset samma dag

Femåringen klarade sig helt oskadd och hans farmor klarade sig med lindriga skador på fötter och ben. Femårige Joao Pedro kunde lämna sjukhuset redan samma dag efter rutintester medan Vilma Nascimento fick stanna en natt för översyn men kunde även hon lämna sjukhuset följande dag, skriver Mirror

Se hur olyckan gick till här.