Anaïs Bordier och Samantha Futerman separerades åt vid födseln.
1 av 3
Anaïs Bordier och Samantha Futerman separerades åt vid födseln.
Flickorna var identiska.
2 av 3
Flickorna var identiska. - Foto: Kickstarter
Mailet som skickades.
3 av 3
Mailet som skickades. - Foto: Kickstarter

Bortadopterade systrar fann varandra via nätet

Det här är den osannolika historien om två adopterade tjejer som växer upp i två olika delar av världen och som hittar varandra i vuxen ålder.


Syskonkärlek

Syskonkärlek kan vara något av det finaste som finns – Lindsay Cochran och hennes storebror Trenton Cochran är levande bevis för det.

FRANKRIKE/USA. 26-åriga Anaïs Bordier och Samantha Futerman separerades åt vid födseln då Bordier adopterades av en fransk familj och Futerman av en amerikansk, skriver Daily Mail.

I februari förra året mottog Futerman ett Facebookmeddelande av Bordier där hon skrev att "Du kan kanske inte tänka dig att du har en tvillingsyster som du inte vet om?"

Hittade via Youtubeklipp

Bordier hade då tidigare – av en slump – upptäckt Futerman i ett Youtubeklipp, tagit reda på så mycket som möjligt om henne och till slut skickat iväg meddelandet.

Det dröjde inte länge innan Futerman svarade och de unga kvinnorna började skypa med varandra. De benade ut informationen och konstaterade att de båda var födda 19 novemeber 1987.

Rest och besökt varandra

Systrarna har under detta år, som de har lärt känna varandra, hunnit åka på en del resor ihop. Bland annat har Bordier varit ett flertalet gånger på besök hos Futerman och tillsammans har de också varit i Seoul, Korea, och barnhemmet som de bodde på tillsammans.

För att kunna dokumentera sin resa startade de en insamling via sajten Kickstarter. De samlar fortfarande ihop pengar för att kunna producera dokumentärfilmen som visar hur de träffades för första gången, deras resor samt mottagandet av DNA-resultatet, skriver Daily Mail.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Mamma i Afrika har 130 gånger större risk att dö

IS uppges ha dödat syriska soldater

1 timme sedan
Tjugo soldater tillhörande den syriska armén eller grupper allierade med regimen har dödats i två attacker genomförda av terrorgruppen IS, uppger det Londonbaserade Syriska människorättsobservatoriet (SOHR).

Sverige återlämnar kranier till Finland

1 timme sedan
Karolinska institutet (KI) ska överlämna 82 kvarlevor av finländskt ursprung till Finland, har regeringen beslutat.

Netflix krossade förväntningarna

igår 22:16
Netflix krossade marknadens förväntningar under det första kvartalet, visar strömningsjättens delårsrapport.

Soldater varnas efter fylleri på Livgardet

igår 22:10
Tre soldater på Livgardets regemente i Kungsängen varnas av Försvarsmakten efter ett fylleslag en kväll i mars, rapporterar Mitti.

Trump vinnare på dyster New York-börs

igår 22:08
Det går tungt på Wall Street. För femte handelsdagen i rad stängde New York-börsens breda index, S&P 500, på minus – ned 0,2 procent. Det är den längsta svackan sedan i oktober, enligt CNBC.