Lördag 18 Sep
Stockholm

Bortadopterade systrar fann varandra via nätet

Anaïs Bordier och Samantha Futerman separerades åt vid födseln.
1 av 7
Anaïs Bordier och Samantha Futerman separerades åt vid födseln. Foto:
I vuxen ålder hittade de varandra.
2 av 7
I vuxen ålder hittade de varandra. Foto: ABC News
Flickorna var identiska.
3 av 7
Flickorna var identiska. Foto: Kickstarter
Ena adopterades till Frankrike och den andra till Usa.
4 av 7
Ena adopterades till Frankrike och den andra till Usa. Foto: ABC News
Nu har de återförenats.
5 av 7
Nu har de återförenats. Foto: Facebook
Och gör en dokumentärfilm om sina liv.
6 av 7
Och gör en dokumentärfilm om sina liv. Foto: Facebook
Mailet som skickades.
7 av 7
Mailet som skickades. Foto: Kickstarter

Det här är den osannolika historien om två adopterade tjejer som växer upp i två olika delar av världen och som hittar varandra i vuxen ålder.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Syskonkärlek

Syskonkärlek kan vara något av det finaste som finns – Lindsay Cochran och hennes storebror Trenton Cochran är levande bevis för det.

FRANKRIKE/USA. 26-åriga Anaïs Bordier och Samantha Futerman separerades åt vid födseln då Bordier adopterades av en fransk familj och Futerman av en amerikansk, skriver Daily Mail.

I februari förra året mottog Futerman ett Facebookmeddelande av Bordier där hon skrev att "Du kan kanske inte tänka dig att du har en tvillingsyster som du inte vet om?"

Hittade via Youtubeklipp

Bordier hade då tidigare – av en slump – upptäckt Futerman i ett Youtubeklipp, tagit reda på så mycket som möjligt om henne och till slut skickat iväg meddelandet.

Det dröjde inte länge innan Futerman svarade och de unga kvinnorna började skypa med varandra. De benade ut informationen och konstaterade att de båda var födda 19 novemeber 1987.

Rest och besökt varandra

Systrarna har under detta år, som de har lärt känna varandra, hunnit åka på en del resor ihop. Bland annat har Bordier varit ett flertalet gånger på besök hos Futerman och tillsammans har de också varit i Seoul, Korea, och barnhemmet som de bodde på tillsammans.

För att kunna dokumentera sin resa startade de en insamling via sajten Kickstarter. De samlar fortfarande ihop pengar för att kunna producera dokumentärfilmen som visar hur de träffades för första gången, deras resor samt mottagandet av DNA-resultatet, skriver Daily Mail.

Kommentera
Kopiera länk
Dela