Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Okänd man överraskade hemlös med lottovinst

- 05/03/2014, 12:38

Faksimil

Rahat bestämde sig för att ge pengar till en hemlös man som han flera gånger hade sett på gatan. Men han slutade inte där – han överraskade mannen med en lottovinst och fick genast kärlek tillbaka.

USA. Youtube-prankstern Rahat hade i flera veckors tid gått förbi en hemlös man på vägen till det lokala shoppingcentret. I ett Youtube-klipp som han har laddat upp på sin egen kanal berättar han att det enda enda folk hade sagt till honom om den hemlösa mannen var att han var en trevlig och respektabel man.

Därför bestämde sig Rahat inte bara för att ge honom pengar – utan även iscensätta en lottovinst på 1 000 dollar, motsvarande cirka 6 500 kronor, till mannen. 

Rahat ordnade fram en falsk lott med vinsten på. Han pratade sedan med kassören på en jourbutik i närheten och gav honom 1 000 dollar i kontanter, mot att kassören skulle ge dem till den hemlöse mannen när han kom in för att lösa in sin lott.

Trodde inte sina ögon

När överenskommelsen var klar gick Rahat fram till mannen, räckte honom lotten och sa "den här är en vinnare!"

Mannen kunde inte tro sina ögon när han väl fick pengarna i handen – och reaktionen var obetalbar.

Klippet har drygt 1,4 miljoner visningar på ett dygn.

Se det värmande klippet nedan.