Joe Biden dissar Obama – gör stan med Seinfeld-stjärnan

Joe Biden är för cool för Vita Husets korrespondent-middag och gör en kul sketch med Julia-Louis Dreyfus istället.


Mr.Cool

Barack Obama har också sina stunder av "awesomeness".

USA. Nyheter24 har redan skrivit om varför vicepresident Joe Biden är en ovanligt cool politiker. Men för att spä på tesen ännu mer bjöd han på en sketch under helgens korrespondent-middag i Vita Huset

Biden var inte själv med under middagen men allt fick sin förklaring i en sketch tillsammans med den gamla Seinfeld-stjärnan Julia-Louis Dreyfus

Dreyfus är själv aktuell som den fiktiva vicepresidenten Selina Meyer i komediserien Veep och tillsammans dissar de Obama och middagen för att i stället göra stan tillsammans.

Tatuerar sig

I sketchen får vi bland annat se Biden tatuera sig med Nancy Pelosi, häva i sig glass i Vita Husets källare, samt bryta in sig på Washington Post och skriva in falska rubriker om sin egen förträfflighet.

Biden kör runt i en gul Corvette och självklart, cool som han är, bär han solglasögon. 

Busfröet Biden avslutar så klart kvällen med lite "badass" gangsterrap i bilen.

Se hela sketchen här:


/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Leif GW Persson kritisk mot Nytorgsmannens frigivning: "Problematiskt"

Hjälp! Nordnets hopplösa pensionsfond kostar mig tusenlappar

Även en ekonomiredaktör kan gå på en blåsning. Nyheter24:s Bilbo Göransson ser över sin gamla tjänstepension från Nordnet – och fem frågetecken gör honom orolig för att han kommer bli en utsvulten fattigpensionär. Här listar vi alla konstigheter i nätbankens så kallade pensionslösning – och en drastisk åtgärd.

En häktad för mord i Uppsala i september

En person har häktats av Uppsala tingsrätt på sannolika skäl misstänkt för medhjälp till mord i Uppsala i september i fjol.

Statsministern kallas till KU om Tidölöner

Statsminister Ulf Kristersson (M) och flera av hans regeringskollegor kallas till KU i vår. De ska frågas ut om allt från elstöd till Tidölöner i Regeringskansliet.

Ryska kryptoaffärer utreds i väst

USA och Storbritannien utreder misstänkta kryptotransaktioner där värden på motsvarande 210 miljarder kronor gått via en rysk plattform, rapporterar Bloomberg med hänvisning till källor.

Polisen rapporterar om trafikolycka, Ronneby

"Flera personbilar i olycka, Ronneby.", skriver polisen på sin hemsida.