Körde dubbelspel – blev brutalt dumpad med gigantisk banderoll

Att bli dumpad inte är roligt. Men detta sätt att bli dumpad på är episkt.


Blogg

Skådespelerskan och bloggprofilen Ellen Bergström, 24, är singel. Enligt källor till Nyheter24 så dumpade Ellen sin pojkvän under fredagen – och några timmar senare tog ex-pojkvännen hem en annan kvinna till Ellens lägenhet. Här kan du läsa mer om det. 

STORBRITANNIEN. Nicola Morland och Angela Illingworth var båda tillsammans med Steven Frazer utan någon som helst kännedom om det. Efter att de tagit reda på detta kom de överens om att göra något speciellt för att dumpa honom, skriver Chronicle. 

Ingen missar

I form av revansch beställde de en stor banderoll, där texten löd: ”Steve Frazer, du har blivit dumpad av båda dina flickvänner”. Banderollen illustrerades med två bilder: en på mannen och den andra på kvinnorna. På onsdagsmorgonen hängdes den upp på motorvägen A1 vid infarten till Newcastle. Ett ställe som många passerar varje dag. 

Succé på sociala medier

Banderollen uppmärksammades av bilister vilket ledde till att händelsen blev ett snackis på sociala medier. Dessutom har många lagt märke till den slående likheten mellan kvinnornas utseende. Kvinnorna har tidigare aldrig träffats och är inte släkt med varandra, skriver Chronicle.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Teknikbolagen sänkte Wall Street

Kundtjänstens VÄRSTA typ av kund: "Avsluta samtalet"

Kundtjänstpersonal pratar med en mängd olika typer av personer. Kundtjänstmedarbetaren Marielle Grääs berättar för Nyheter24 att de flesta är trevliga men att det finns en typ som får personalen att sätta ner foten.

Tredje borgmästare mördad i Ecuador

Borgmästare Jorge Maldonado i gruvstaden Portovelo i Ecuador sköts till döds på fredagen. Det är det tredje mordet på borgmästare i landet inom en månad.

Våldtog sovande kvinna – döms till fängelse

1 timme sedan
En man i 20-årsåldern döms till fängelse för att ha våldtagit en sovande kvinna, rapporterar Sydsvenskan.

Malmö: Polisen rapporterar om bråk

1 timme sedan
"Bråk på stadsbuss.", skriver polisen på sin hemsida.

Juryn till Trumps rättegång utsedd

2 timmar sedan
En jury bestående av tolv ordinarie ledamöter och sex ersättare har utsetts i rättegången mot expresident Donald Trump i New York.