Stacy, 19, misshandlades av sin pojkvän och har efter operation blivit modell.
1 av 2
Stacy, 19, misshandlades av sin pojkvän och har efter operation blivit modell. - Foto: Faksimil Carters News Agency/Facebook
Stacy stax efter misshandeln.
2 av 2
Stacy stax efter misshandeln. - Foto: Carters News Agency

Misshandlad kvinna fick ny näsa – blev skönhetsdrottning

Kvinnan misshandlades av sin pojkvän – så illa att hon tvingades genomgå en omfattande operation. Efter nytt självförtroende och ny näsa har hon nu blivit skönhetsdrottning.


Lacy Lund, 19, blev svårt misshandlad av sin pojkvän, skriver Daily Mail. Nu har hennes liv förändrats avsevärt.

Det var när Lacys pojkvän, efter en fest, blev aggressiv och misshandlade henne som skadorna uppstod. Ett slag träffade så illa att hon bröt näsan på flera ställen.

– Jag kände mig så liten och värdelös för att jag inte kunde stoppa honom. Han var så stor och kraftfull. Jag minns kraften i slaget som träffade mig, och kände hur min näsa krossades, säger hon till Daily Mail. 

Omfattande operation

Förhållandet avslutades givetvis och perioden var svår för Lacy, som fick vänta ett år på operationen, uppger hon. Hon tvingades till slut gå igenom en stor näsoperation, och läkarna fick göra om stora delar av hennes ansikte. 

Nu är hon dock tillbaka – som skönhetsdrottning. 

– Jag har fått tillbaka mitt självförtroende och håller på att bli en skönhetsdrottning, säger hon.

Vill hjälpa andra

Efter att ha blivit upptäckt av en modell-scout deltar Lacy nu i skönhetstävlingar. I framtiden vill hon hjälpa andra kvinnor som levt i våldsamma relationer. 

– Jag vill dela min historia för att hjälpa andra och uppmuntra kvinnor till att prata om våld i hemmet. Jag vill fortsätta som modell men också hjälpa andra kvinnor genom min historia, så att de lyckas hitta samma självförtroende som jag har, säger hon till Daily Mail

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Polens president stoppar dagen efter-piller

Ica-chefens svar på kundernas hårda kritik mot nya varan: ”Våga prova”

Ica har fått hård kritik efter lanseringen av den nya "hushållsfärsen". Nu svarar matjätten på kundernas negativa kommentarer.

Misstänkt anstiftare till Farstamord efterlyst

1 timme sedan
Polisen har gått ut med en internationell efterlysning efter en man som misstänks ha legat bakom dödsskjutningarna i Farsta i södra Stockholm den 10 juni förra året, enligt uppgifter till Aftonbladet.

Örkelljunga: Polisen rapporterar om brand

1 timme sedan
"Det brinner i en villa i Eket.", skriver polisen på sin hemsida.

Max duckar kritik – skyller på kunderna: "Vi tror inte att folk.."

1 timme sedan
En ny lag som trädde i kraft 1 januari 2024 har satt den svenska hamburgerkedjan Max i knipa. Men själva menar Max att det beror på kunderna.

Flera gripna i Tadzjikistan för Moskvadåd

2 timmar sedan
Flera personer i Tadzjikistan uppges ha blivit gripna misstänkta för inblandning i förra veckans terrorattack i Moskva.