Zombie
Blev biten av "zombie" – vädjar efter hjälp på internet - Foto: Bildkälla: Shutterstock

Blev biten av "zombie" – vädjar efter hjälp på internet

En man som blev allvarligt biten i armen av en annan person vänder sig till internet för att få hjälp.


Zombieattack

Nyheter24 har tidigare skrivit om en man som blev attackerad och fick delar av sitt ansikte uppätet av en annan man. 

USA. En man som under en festival i USA blev allvarligt biten i armen av en zombieliknande man har nu vänt sig till Reddit för att få hjälp.

Det var runt tiotiden i fredags som olyckan inträffade. När Ben Lenet och hans vänner stod och tittade på bandet Arctic Monkeys på festivalen Lollapalooza kom en man fram till Lenet och bet hårt i hans arm.

– Han försökte bita igenom min arm, säger Lenet till Chicago Tribune.

Lenets vänner försökte få bort mannen, men det var inte förrän en av dem slog honom i ansiktet som han släppte taget om armen. Lenet fördes därefter snabbt till sjukhuset där han fick mediciner och sprutor för att förhindra eventuella infektioner.

Ingen misstänkt

Polisen har ännu inte hittat någon misstänkt gärningsman och det är därför Lenet nu har vänt sig till internetforumet Reddit, i hopp om att hitta vittnen till händelsen.

– Jag postade det bara i hopp om att det skulle leda någonstans. Jag ville inte visa upp mina äckliga sår, säger han till Chicago Tribune och fortsätter:

– Jag är säker på att han inte bara gick till McDonalds och avslutade kvällen. Jag vill inte att han ska göra det mot någon annan. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!