Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Lurade hem dotterns våldtäktsman – torterade ihjäl honom

Indiska kvinonr har tidigare protesterat mot det stora antalet våldtäkter i landet.
1 av 1

Indiska kvinonr har tidigare protesterat mot det stora antalet våldtäkter i landet.

TT / Aijaz Rahi

Nyheter | 03/11/2014 16:02

Brände hans genitalier – och ströp honom till döds.

NEW DEHLI. När den 11-åriga flickan berättade för sin sin pappa att hon våldtagits av en äldre man började han omedelbart planera sin hämnd, skriver Indian Express. Pappan bjöd hem den 45-åriga mannen på middag hos familjen – en måltid som blev den misstänkte våldtäktsmannens sista.

Efter maten torterade pappan honom genom att bränna hans genitalier – innan han ströp honom till döds. Mannen gick sen till polisen och anmälde sig själv.

– Baserat på hans utsaga skickade vi sedan ett team till platsen som tog hand om kroppen. Han kropp undersöks och familjen har underrättats, säger en polistalesperson till Indian Express, och bekräftar samtidigt att den 36-årige pappan nu gripits för mord.

Pappan ska ha berättat att dottern våldtogs för två månader sen och att han inte ville gå till polisen på grund av risken för att grannar och släktingar skulle skylla det inträffade på dottern, skriver Indian Express.