Barn blev serverade alkohol. OBS. Genrebild.
1 av 2
Barn blev serverade alkohol. OBS. Genrebild. - Foto: AP
Föräldrarna är sura.
2 av 2
Föräldrarna är sura. - Foto: JESSICA GOW / TT

Restaurang serverade sprit till tvååring

Flera barn från två till åtta års ålder blev serverade alkohol.


USA. En familj i Colorado, är upprörda efter att deras barn blivit serverade sprit vid ett restaurangbesök, skriver sajten UPI.

Familjen, som var på restaurangen med barn i åldrarna två till åtta år, beställde drinken "Shark Nibble", som skulle vara alkoholfri. 

Ett misstag

30 minuter efter drinkarna serverats kom en servitris tillbaka till deras bord och informerade om att de hade gett ut en felaktig beställning och att dryckerna innehöll alkohol.

Familjens tvååriga flicka hade då redan avslutat sin drink, som innehöll bland annat rom och vodka. Enligt familjen undersöktes alla barn därefter av sjukvårdare, innan de blev hemskickade, skriver UPI.

Händelsen är nu under utredning av polisen i Colorado Springs och restaurangen har gått ut med att den ansvarige för händelsen har avskedats. 

/
/
USA
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Svenska EU-politiker vägrar redovisa kvitton

Börsen i Köpenhamn i lågor

Det brinner i den historiska byggnaden Börsen i Köpenhamn. Kraftiga flammor ses slå ut från byggnadens tak.

Byggföretaget får ny vd

Byggföretaget JM får en ny vd och koncernchef. Nuvarande vd Johan Skoglund kommer att gå i pension till sommaren och efterträds av Mikael Åslund, meddelar bolaget i ett pressmeddelande.

Satellitbilder: Tredjedel av Gazas åkrar borta

Över en tredjedel av Gazas jordbruksmark har förstörts i kriget, enligt bilder tagna av FN:s satellitanalysorgan Unosat. Kostnaden för förödelsen i Gaza är hisnande.

Varningen: Betydande korallblekning pågår

Världen upplever nu betydande korallblekning, meddelar den amerikanska vädermyndigheten NOAA. Det är den andra stora korallblekningen på tio år.

Börsen ser ut att öppna nedåt

Det pekar nedåt för Stockholmsbörsen i terminshandeln på IG Markets, i linje med hur det ser ut på ledande Europabörser.