- Foto: tt bild

Zuckerberg kämpar för att behålla Mohammedbilder på Facebook

Facebookgrundaren kommenterar nu attackerna i Paris.


Nu kommenterar Facebooks grundare Mark Zuckerberg terrordåden i Paris, och debatten som följt. 

"För några år sedan ville enextremist i Pakistan döma mig till döden för att jag vägradeförbjuda Mohammedteckningar på Facebook. Vi stod på oss, för vi tror att olikaröster, även om de är stötande, kan göra världen till ettbättre och mer intressant ställe”, skriver Zuckerberg på sin Facebooksida 

Zuckerberg skriver även att Facebook ska vara ett ställe där folk kan dela sina åsikter fritt och att alla ska ha rätt att dela sina åsikter utan att vara rädda.

"Mina tankar är hos offren, deras familjer, Frankrikes folk och alla i världen som delar sina åsikter och idéer, även när det krävs mod. #JeSuisCharlie"

/
/
/
/
/
/
Senaste nytt

Bäst och sämst på börsen 2024 – sjuöresaktien upp 643 procent

Lidl sänker priset på 200 varor – gäller från och med i dag

Matjätten Lidl meddelade under fredagen att man sänker priset på hela 200 matvaror. På sociala medier delade de nyheten med kunderna, som vädrat sina åsikter om ändringen som gäller under hela mars.

Belgiska soldater åtalade för slagsmål i Norge

Åtta belgiska fallskärmsjägare har åtalats efter ett stort slagsmål i Norge.

Enorm Texasbrand utom kontroll

Amerikanska brandmyndigheter fortsätter att bekämpa den största skogsbranden delstaten Texas historia. Minst två personer har omkommit i bränderna – varav den värsta kallas Smokehouse Creek fire.

Filippa, 20, skulle vara ensam på studenten – då ryckte hundratals främlingar in: "Otroligt tacksam"

​Filippa Åding ska ta studenten i vår, vilket känts ensamt då ingen skulle komma på hennes utspring. Men nu har hundratals främlingar erbjudit sig att komma till Filippas student. – Jag känner mig så otroligt tacksam, säger hon till Nyheter24.

Chattade med döda gängledare före mord på mamma

Foxtrottoppens mamma sköts ihjäl i sitt hem i Uppsala. Före och efter mordet pratade den utpekade skytten med två högt uppsatta rivaler i det splittrade nätverket. Fyra månader senare hade båda mördats utomlands.