1 av 3
- Foto: TT NYHETSBYRÅN
2 av 3
- Foto: TT NYHETSBYRÅN
3 av 3
- Foto: TT Bild

Hade två fruar – fejkade mammans död för kunna träffa båda

Den brittiska mannen hade två fruar och lyckades lura de båda grundligt.


STORBIRTANNIEN. Adrian Linham, 43 hade två fruar – ingen av dem visste om den andra, skriver The Telegraph.

Linhams första fru, som han varit gift med i sju år, hade ingen aning om att han i själva verket dejtade en annan kvinna. Ännu mindre att han planerade att gifta sig med den nya kvinnan.

Han gifte sig med fru nummer två på stranden i Mexiko – där han tidigare hade tillbringat smekmånaden med fru nummer ett, Liz.

För att hålla charaden uppe lurade Linham i Liz att han behövde åka till en annan stad för att jobba, flera veckor i rad. Men i själva verket bodde han bara två och en halv mil därifrån, med Hayley, kvinnan som skulle bli hans andra fru.

Bildkälla: TT NYHETSBYRÅN

Liz visste ingenting om sin mans giftermål, förrän tre månader senare då hon fick ett brev från sin svärmor. Svärmodern skrev i brevet hur tråkigt det var att hennes son och Liz skilt sig – och att han redan gift om sig.

Efter lite snokande på Facebook hittade Liz massor av bilder från det andra bröllpet som avslöjade Linham – han hade till och med samma best man som på sitt första bröllop.

Det visade sig då att Linham ljugit om en rad saker för att kunna umgås med sin andra fru. Bland annat hade han ljugit om sin egen mammas död för Hayley, för att kunna tillbringa julen med båda kvinnorna. 

Han hade också fått Liz att inreda Hayleys sommarhus, genom att säga att huset tillhörde hans chef. Dessutom lämnade han Liz bara tolv timmar efter att hon fått missfall – för att kunna vara med Hayley.

Hayley kände inte till att Linham var gift förrän han arresterades för månggifte. Linham har nu dömts till 17 veckor i fängelse, skriver The Telegraph. 

/
Man
/
Fru
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Ukraina: Åtta döda i nattens attacker

Högsta antalet viltolyckor på tio år

Totalt inrapporterades 64 792 viltolyckor i fjol, att jämföra med 61 999 året innan. Det är det högsta antalet viltolyckor på de svenska vägarna på tio år.

Klart: Geely har sålt Volvo-aktier

Kinesiska Zhejiang Geely Holding meddelade på torsdagen att man avser att sälja hela innehavet av B-aktier i lastbilstillverkaren AB Volvo.

Bättre än väntat från Avanza

Nätbanken Avanza redovisar ett rörelseresultat på 647 miljoner kronor för det första kvartalet. Det kan jämföras med vinsten på 579 miljoner kronor för det första kvartalet 2023. Det var bättre än väntat, enligt analytikernas prognoser.

Totalstopp i trafiken – frontalkrock mellan två bilar på länsväg 153

1 timme sedan
"På länsväg 153, öster om Ätran, har en trafikolycka inträffat.", skriver polisen på sin hemsida.

Risk för nya ras i danska Børsen

1 timme sedan
Det finns risk för att fler delar av den brandhärjade historiska byggnaden Børsen i Köpenhamn kollapsar.