Tisdag 16 Aug
Stockholm

Hade två fruar – fejkade mammans död för kunna träffa båda

1 av 3
2 av 3
3 av 3

Den brittiska mannen hade två fruar och lyckades lura de båda grundligt.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

STORBIRTANNIEN. Adrian Linham, 43 hade två fruar – ingen av dem visste om den andra, skriver The Telegraph.

Linhams första fru, som han varit gift med i sju år, hade ingen aning om att han i själva verket dejtade en annan kvinna. Ännu mindre att han planerade att gifta sig med den nya kvinnan.

Han gifte sig med fru nummer två på stranden i Mexiko – där han tidigare hade tillbringat smekmånaden med fru nummer ett, Liz.

För att hålla charaden uppe lurade Linham i Liz att han behövde åka till en annan stad för att jobba, flera veckor i rad. Men i själva verket bodde han bara två och en halv mil därifrån, med Hayley, kvinnan som skulle bli hans andra fru.

Bildkälla: TT NYHETSBYRÅN

Liz visste ingenting om sin mans giftermål, förrän tre månader senare då hon fick ett brev från sin svärmor. Svärmodern skrev i brevet hur tråkigt det var att hennes son och Liz skilt sig – och att han redan gift om sig.

Efter lite snokande på Facebook hittade Liz massor av bilder från det andra bröllpet som avslöjade Linham – han hade till och med samma best man som på sitt första bröllop.

Det visade sig då att Linham ljugit om en rad saker för att kunna umgås med sin andra fru. Bland annat hade han ljugit om sin egen mammas död för Hayley, för att kunna tillbringa julen med båda kvinnorna. 

Han hade också fått Liz att inreda Hayleys sommarhus, genom att säga att huset tillhörde hans chef. Dessutom lämnade han Liz bara tolv timmar efter att hon fått missfall – för att kunna vara med Hayley.

Hayley kände inte till att Linham var gift förrän han arresterades för månggifte. Linham har nu dömts till 17 veckor i fängelse, skriver The Telegraph. 

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Senaste nytt

Man hittad död i park – misstänkt mord

Publicerades: 1 timme sedan

Norden delat om färre Rysslandsvisa

Publicerades: 2 timmar sedan

Statsvetare: En historisk situation

Publicerades: 2 timmar sedan

Wall Street inledde veckan på plus

Publicerades: 2 timmar sedan

SJ-chefens monsterlön – så mycket tjänar Monica Lingegård

Publicerades: 2 timmar sedan

Längre svarstider hos SOS Alarm

Publicerades: 3 timmar sedan

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.