1 av 3
- Foto: TT bild/Facebook
2 av 3
- Foto: ap
3 av 3
- Foto: Facebook/Gabriella Schilling

Hans dotter blev trakasserad – då inledde han en jakt på nättrollen

Den tidigare Red Sox-stjärnan Curt Schilling gav igen när några män nättrakasserade hans dotter: "Det var en attack på min familj".


Den tidigare Red Sox-stjärnan Curt Schilling hyllade sin dotter på Twitter för att hon blivit antagen till Rhode Island Collage, skriver NY Daily News. Några män tyckte det var lämpligt att sexuellt trakassera dottern – något de skulle få ångra.


– Som en far har jag endast ett jobb förutom att försörja min familj. Älska mina barn och skydda min familj, säger han tidningen.

"Kommer göra dina trosor röda"

Hans hyllningstweet till dottern möttes av sexuella kommentarer. En av tweetsen han fick var:

"Jag kommer att göra dina dotters underkläder så röda som din socka."

Curt Schillings första reaktion var att han ville hoppa in i bilen och söka upp nättrollet – men i stället valde han en annan hämnd.

Hängde ut nättrollen

Han skrev ett argt inlägg på sin blogg där han hängde ut nättrollen som han letade upp. En av de som fick en stund i ramljuset ut var en biljettförsäljare för Yankees. Han har nu fått sparken efter inlägget. Och han är inte den enda. Enligt Daily News har nio personer fått betala ett högt pris för deras trakasserier mot dottern – och det är inte över än.

– Min dotter är 17 år och minderårig. Och dessa killar är alla vuxna. Jag driver rättsliga åtgärder mot några av dem för att de bröt mot lagen, vad de gjorde kan märka dem som sexualförbrytare resten av livet.

 
En attack mot familjen

Han ger även en känga till alla som säger att det är en kvinnas klädsel som är anledningen till att hon kan bli våldtagen. Dessutom förstår han inte hur vissa kan säga att det är så ”här världen ser ut”.

– Vi kan tillåta att det sker men det ska inte vara så. Låt mig vara tydlig. Jag vet inte hur jag någonsin hade kunnat se på när någon gör något som skulle kunna få min dotter att ta hennes liv. Men om det hände så är jag en far som inte har något att förlora. Det här var en attack mot min familj, säger han till NY Daily News.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Gjorde han rätt som hängde ut trollen?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Så tjänar du pengar på att ladda bilen

Högre vinst för Evolution

Evolution, utvecklare av nätkasinon, gjorde en rörelsevinst på 311 miljoner euro för första kvartalet, en ökning med nästan 15 procent jämfört med samma period i fjol.

Lägre priser pressar SSAB:s vinst

Stålkoncernen SSAB vinst faller tydligt. Under första kvartalet landade rörelsevinsten på 3 157 miljoner kronor, ner från 4 733 miljoner kronor samma period i fjol.

Uppgång väntas på börsen

Stockholmsbörsen väntas fortsätta upp när handeln inleds klockan nio, indikerar förhandeln på bland annat IG Markets.

Polisen i Skövde rapporterar om trafikolycka

"På Skövdevägen vid Skultorp är det en bilist som blir påkörd bakifrån av en annan bilist.", skriver polisen på sin hemsida.

Intrum sparar bort hundratals miljoner

1 timme sedan
Kredithanteringsföretaget Intrums vinst minskar och besparingsprogrammen utvidgas.