En 23-årig svensk modell misstänks ha hållits inspärrad i sex månader i en lägenhet i närheten av Milano av en våldtäktsman (obs genrebild).
1 av 3
En 23-årig svensk modell misstänks ha hållits inspärrad i sex månader i en lägenhet i närheten av Milano av en våldtäktsman (obs genrebild). - Foto: TT Bild
Polisen lyckades befria kvinnan i lägenheten som ligger i Cinisello Balsamo i lördags och hon har enligt uppgifter förts till sjukhus (obs genrebild).
2 av 3
Polisen lyckades befria kvinnan i lägenheten som ligger i Cinisello Balsamo i lördags och hon har enligt uppgifter förts till sjukhus (obs genrebild). - Foto: TT Bild
Kvinnan ska ha kommit till Milano i september efter att ha gjort bra ifrån sig på en skönhetstävling i Sverige (obs genrebild).
3 av 3
Kvinnan ska ha kommit till Milano i september efter att ha gjort bra ifrån sig på en skönhetstävling i Sverige (obs genrebild). - Foto: TT Bild

Ung svensk modell torterad och våldtagen i Italien

En 23-årig svensk modell har hållits inspärrad i sex månader.


En 23-årig svensk modell misstänks ha hållits inspärrad i sex månader i en lägenhet i närheten av Milano av en våldtäktsman.

Polisen lyckades befria kvinnan i lägenheten som ligger i Cinisello Balsamo i lördags och hon har enligt uppgifter förts till sjukhus.

Kvinnan ska ha kommit till Milano i september efter att ha gjort bra ifrån sig på en skönhetstävling i Sverige. Enligt Italiens största morgontidning Corriere della Seras ska hon ha kommit i kontakt med en 41-årig man som lyckades övertala henne att följa med till hans bostad, skriver Dagens Nyheter. Mannen har tidigare varit dömd till fängelse för kidnappning och våldtäkt.

Tvingades hålla kontakten med familjen

Kvinnan har sedan dess hållits fången och torterats av 41-åringen som under tiden även tvingade henne att hålla kontakten med sin familj via Skype och agera som vanligt på Facebook för att hålla borta misstankar.

Enligt polisen är kvinnan svårt märkt av händelsen och hade först svårt att tala. Hennes identitet är inte avslöjad och kvinnans familj är nu på väg till henne i Italien.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Bättre än väntat från Avanza

Risk för nya ras i danska Børsen

Det finns risk för att fler delar av den brandhärjade historiska byggnaden Børsen i Köpenhamn kollapsar.

Börsen väntas falla efter Israelattack

Det ser ut att bli en minusöppning på Stockholmsbörsen, enligt förhandeln på IG Markets. På flera ledande Europabörser pekar det också mot minussiffror efter uppgifter om att Israel ska ha attackerat mål i Iran.

Morgonens nyheter 19 april

Här är morgonens nyheter i korthet.

Två unga män döda i våldsam krasch

En 18-årig man och en 20-årig har dött i en bilkrasch i Eskilstuna, säger polisen till Aftonbladet. Olyckan skedde kort efter midnatt.

Fler tror på stigande bopriser

Svenskarnas tro på stigande bostadspriser ökar för sjätte månaden i rad. Mer än hälften tror på en uppgång under året, visar Länsförsäkringarnas mätning Boprisbarometer.