Randy Boehning.
1 av 2
Randy Boehning. - Foto: TT-Montage
2 av 2

Antihomo-politiker avstängd efter att ha skickat penisbilder via känt gaynätverk

Randy Boehning, amerikansk politiker, skickade nakenbilder via appen Grindr.


En politiker i North Dakota, Randy Boehning, som varit med och föreslagit antigay-lagar, har själv kommit ut som homosexuell. En lokaltidning i området kunde i veckan avslöja att Boehning skickat nakenbilder sig själv via Grindr, en populär app för homosexuella män.

Boehning har själv erkänt att han skickat bilder på sin penis till en 21-årig man.

– Det är vad homosexella män gör på de här apparna, eller? Det är så det går till på Grindr, säger Boehning till lokaltidningen, enligt sajten Mashable.

LÄS MER: "Want your d*ck sucked?" – här läser morsan upp sonens raggningsmess

Politikern menar att bilderna läckt ut i offentligheten som en hämnd för att han varit med och röstat mot ett lagförslag som syftade till att minska diskriminering mot personers sexuella läggningar.

LÄS MER: Homosexuell man rånmisshandlades brutalt av "nätdejten"

21-åringen nekar dock till påståendet om de politiska motiven, och säger att han blott ville visa på dubbelmoralen hos Boehning.

– Hur kan du vara diskriminerande mot en person som du försöker ragga på, säger 21-åringen.

Boehning själv säger att han röstade mot förslaget för att hans kollegor ville driva den linjen. Trots all uppståndelse säger han att det kändes som en lättnad att komma ut.

– 500-kilos gorillan har släppt, säger han enligt Mashable.

/
USA
/
/
App
Senaste nytt

WHO uppmanas av Israel att tömma Gazaförråd

1 timme sedan

Spotify lyfte på Wall Street efter sparbesked

1 timme sedan
De ledande indexen på Wall Street stängde med röda siffror på måndagen. Spotifys aktie bröt mot den övergripande riktningen och steg kraftigt efter beskedet om ett nytt sparpaket.

De värsta lösenorden du kan ha 2023 – hackarna knäcker dem på 1 sekund

1 timme sedan
Här är en lista med de tio vanligaste lösenorden 2023. Dessa lösenord tar mindre än en sekund för hackarna att lista ut.

Misstänkt mordförsök på tåg i Nässjö – man i 25-årsåldern gripen

1 timme sedan
En man i 25-årsåldern har gripits misstänkt för försök till mord och brott mot knivlagen ombord på ett tåg i Nässjö, skriver polisen på sin sajt.

Advokat straffas för allvarligt brott mot ed

2 timmar sedan
Advokaten förde in brev till en klient som satt häktad med restriktioner. Nu bötfälls han för ett "mycket allvarligt" brott mot god advokatsed – men slipper uteslutning, rapporterar Dagens Juridik.

Uppgifter: Brittisk kärnkraftsanläggning hackad

2 timmar sedan
Hackergrupper med ryska och kinesiska kopplingar har gjort intrång i den brittiska kärnkraftsanläggningen Sellafields it-system.