Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Black Week börjar om

 
Dagar
 
Timmar
 
Minuter
 
Sekunder

Antihomo-politiker avstängd efter att ha skickat penisbilder via känt gaynätverk

Randy Boehning.
1 av 2

Randy Boehning.

TT-Montage

2 av 2

Nyheter | 30/04/2015 20:16

Randy Boehning, amerikansk politiker, skickade nakenbilder via appen Grindr.

En politiker i North Dakota, Randy Boehning, som varit med och föreslagit antigay-lagar, har själv kommit ut som homosexuell. En lokaltidning i området kunde i veckan avslöja att Boehning skickat nakenbilder sig själv via Grindr, en populär app för homosexuella män.

Boehning har själv erkänt att han skickat bilder på sin penis till en 21-årig man.

– Det är vad homosexella män gör på de här apparna, eller? Det är så det går till på Grindr, säger Boehning till lokaltidningen, enligt sajten Mashable.

LÄS MER: "Want your d*ck sucked?" – här läser morsan upp sonens raggningsmess

Politikern menar att bilderna läckt ut i offentligheten som en hämnd för att han varit med och röstat mot ett lagförslag som syftade till att minska diskriminering mot personers sexuella läggningar.

LÄS MER: Homosexuell man rånmisshandlades brutalt av "nätdejten"

21-åringen nekar dock till påståendet om de politiska motiven, och säger att han blott ville visa på dubbelmoralen hos Boehning.

– Hur kan du vara diskriminerande mot en person som du försöker ragga på, säger 21-åringen.

Boehning själv säger att han röstade mot förslaget för att hans kollegor ville driva den linjen. Trots all uppståndelse säger han att det kändes som en lättnad att komma ut.

– 500-kilos gorillan har släppt, säger han enligt Mashable.