Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Antihomo-politiker avstängd efter att ha skickat penisbilder via känt gaynätverk

Randy Boehning.
1 av 2

Randy Boehning.

TT-Montage

2 av 2

Nyheter | 30/04/2015 20:16

Randy Boehning, amerikansk politiker, skickade nakenbilder via appen Grindr.

En politiker i North Dakota, Randy Boehning, som varit med och föreslagit antigay-lagar, har själv kommit ut som homosexuell. En lokaltidning i området kunde i veckan avslöja att Boehning skickat nakenbilder sig själv via Grindr, en populär app för homosexuella män.

Boehning har själv erkänt att han skickat bilder på sin penis till en 21-årig man.

– Det är vad homosexella män gör på de här apparna, eller? Det är så det går till på Grindr, säger Boehning till lokaltidningen, enligt sajten Mashable.

LÄS MER: "Want your d*ck sucked?" – här läser morsan upp sonens raggningsmess

Politikern menar att bilderna läckt ut i offentligheten som en hämnd för att han varit med och röstat mot ett lagförslag som syftade till att minska diskriminering mot personers sexuella läggningar.

LÄS MER: Homosexuell man rånmisshandlades brutalt av "nätdejten"

21-åringen nekar dock till påståendet om de politiska motiven, och säger att han blott ville visa på dubbelmoralen hos Boehning.

– Hur kan du vara diskriminerande mot en person som du försöker ragga på, säger 21-åringen.

Boehning själv säger att han röstade mot förslaget för att hans kollegor ville driva den linjen. Trots all uppståndelse säger han att det kändes som en lättnad att komma ut.

– 500-kilos gorillan har släppt, säger han enligt Mashable.