Här går taxichaufförens sista önskan i uppfyllelse

- 26/05/2015, 11:21
1 av 3

Ap / TT

2 av 3

Ap / TT

3 av 3

Ap / TT

Victor Perez Cardona ville inte ha en traditionell begravning.

Taxichauffören Victor Perez Cardona, från Puerto Rico, hade som sista önskan att han skulle slippa en traditionell begravning, rapporterar Mashable.

Med 15 år bakom ratten i bagaget var han inte intresserad av en kista. I stället ville Perez Cardona sitta i sin bil, och när han gick bort i cancer, 73 år gammal, fick han sin önskan uppfylld.

Hundratals sörjande samlades utanför hans Toyota Corolla som parkerats vid begravningsbyrån. Där satt Perez Cardona med händerna på ratten, iklädd handskar, skjorta, slips och hatt, med ett träkors hängande från backspegeln.

Bildkälla: TT Bild

Den framlidne 73-åringen var känd i byn där han körde, och många tidigare kunder besökte begravningen. Några försökte till och med klättra in i taxin för att sätta sig i sätet bredvid en sista gång, berättar dottern Generosa Perez Torres för nyhetsbyrån AP.


Bildkälla: TT Bild

Det här är inte första gången som en något ovanlig begravning äger rum i Puerto Rico. Tidigare har en död boxare begravts i en ringhörna, skriver Mashable. Samma år fick en 80-årig kvinna sin sista önskan uppfylld – att iklädd sin bröllopsklänning sitta i hennes röda gungstol.


Bildkälla: TT Bild

Har du planerat din begravning?