Här är den anti-feministiska skylten som orsakar raseri

"Det finns ingen våldtäktskultur i väst".


VANCOUVER. I dagarna hölls en feministisk demonstration vid namn "Slutwalk" där man ville öka medvetenheten om sexuella övergrepp, skriver The Independent. Demonstrationen stördes av en reporter vid namn Lauren Southern som höll upp en rätt provocerande skylt.

På skylten stod texten: "Det finns ingen våldtäktskultur i väst". Lauren menar att det är vansinngt att säga att vi lever i en våldtäktskultur.

– Det är intellektuellt ohederligt att tro att vi lever i en våldtäktskultur, säger hon i sitt tv-inslag.

Hon menar att våldtäkter kan hända i västvärlden men att om det händer så hamnar våldtäktsmän i fängelse, de blir hatade och förlorar sina jobb.

– Åk till Afrika och du kommer att få se en riktig våldtäktskultur.

Dessutom ifrågasatte Lauren en deltagare klädd i bikini, hon undrade på vilket sätt kläderna gjorde något åt våldtäktskulturen.

Bildkälla: Faksimil Youtube

– Det är min kropp och mitt val, jag kan bära vad jag vill, svarade kvinnan.

Och Lauren har mötts av motstånd, hon anklagas av de närvarande för att låta som "en tolvåring" och att hon motsätter sig att kvinnor vill ha samtycke, skriver The Independent.

Här är Laurens inslag:


/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Finns det en våldtäktskultur i västvärlden tycker du?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Intrum sparar bort hundratals miljoner

Rejält vinstlyft för SEB

Storbanken SEB redovisar en vinst före kreditförluster och påförda avgifter på 13,5 miljarder kronor för årets första kvartal. Det kan jämföras med 12,6 miljarder under motsvarande kvartal i fjol.

Ökad vinst för Volvo Cars

Volvo Cars redovisar en ökad rörelsevinst. För första kvartalet landade vinsten på 6,8 miljarder kronor jämfört med 6,3 miljarder kronor samma period föregående år.

Lägre vinst för Husqvarna

Husqvarna, tillverkare av trädgårdsmaskiner, gjorde en vinst på 1 930 miljoner kronor för första kvartalet, jämfört med vinsten på 2 364 miljoner kronor samma period i fjol.

Morgonens nyheter 24 april

Här är morgonens nyheter i korthet.

USA:s ultimatum till Tiktok: Sälj eller kastas ut

USA:s senat har röstat ja till ett förslag som kan komma att förbjuda Tiktok i landet. Techjätten måste kapa banden till Kina, eller slängas ut från den amerikanska marknaden.