Kaparen stal bilen med sonen kvar inuti – då klev hjältepappan fram

Vilken superfarsa!


Malcolm Millones stod redo för att tanka sin fästmös bil samtidigt som hans åttaårige son Rashaan satt kvar i baksätet. Det var då bilkaparen slog till och körde i väg – men kaparen stötte snabbt på problem. För Malcolm tänkte inte låta någon köra i väg med hans barn i bilen och hängde sig fast på bilen – i över 400 meter, skriver ABC.

ABC

Detta samtidigt som han slog på bilens rutor.

– Jag skrek. Jag hatar att erkänna det men jag har aldrig varit rädd förut. Jag har aldrig känt rädsla förrän nu, säger Malcolm till ABC.

ABC

Till slut föll han av, och bröt armen, men han lyckades störa bilkaparen tillräckligt för att Rashaan skulle kunna ta sig ur bilen oskadd.

– Jag tycker att det var coolt och modigt av pappa att hoppa på bilen och få sin arm bruten för min skull, säger Rashaan till ABC.

Se ett nyhetsinslag här:



/
/
Son
/
/
Bil
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Netflix krossade förväntningarna

2 timmar sedan

Soldater varnas efter fylleri på Livgardet

2 timmar sedan
Tre soldater på Livgardets regemente i Kungsängen varnas av Försvarsmakten efter ett fylleslag en kväll i mars, rapporterar Mitti.

Trump vinnare på dyster New York-börs

2 timmar sedan
Det går tungt på Wall Street. För femte handelsdagen i rad stängde New York-börsens breda index, S&P 500, på minus – ned 0,2 procent. Det är den längsta svackan sedan i oktober, enligt CNBC.

Svenske miljardärens hustru död

2 timmar sedan
Julia Rausing, Tetra Pak-arvingen Hans Kristian Rausings andra fru, har avlidit efter en längre tids sjukdom, meddelar familjen i ett uttalande.

Polisen i Nordmaling rapporterar om trafikkontroll

2 timmar sedan
"Lögdeå, resultat efter stor trafikkontroll", skriver polisen på sin hemsida.

Polisen i Eskilstuna rapporterar om trafikolycka

2 timmar sedan
"Kvinna till sjukhus efter trafikolycka.", skriver polisen på sin hemsida.