Döms till böter.
1 av 2
Döms till böter. - Foto: TT/Claudio Bresciani
Skedde förra året.
2 av 2
Skedde förra året. - Foto: TT NYHETSBYRÅN

Han drogade sin flickvän – för att kunna spela tv-spel

Är numera en ex-pojkvän.


En tysk 23-årig man har dömts till böter efter att han erkänt hur han drogat sin eget flickvän med lugnande medel – för att han ville kunna spela tv-spel i lugn och ro. The Local berättar att det hela inträffade i augusti förra året.

Tidningen skriver att mannen spelade tv-spel tillsammans med en vän när hans flickvän kom hem efter en tio timmars arbetsdag – varpå han förgiftade hennes te.

– Jag hällde bara i fyra eller fem droppar i hennes te, sa mannen i rätten enligt The Local.

Bild: TT

Vilket ledde till att flickvännen sov till middagstid dagen efter då hon vaknade upp – men hon var fortfarande trött och somnade till under arbetsdagen.

Föga förvånande dumpade hon sin pojkvän strax efter det inträffade, delvis för att han även använde droger själv. Pojkvännen själv sa i rätten att det hela var dumt, men att nu håller sig ren och inte har använt droger på tio månader, skriver The Local.

Straffet blev 500 euro i böter.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Flera gripna i Tadzjikistan för Moskvadåd

Polisen i Motala rapporterar om trafikolycka

"Bilist och två cyklister i kollision.", skriver polisen på sin hemsida.

Förtroendet för regeringen ökar

Väljarnas förtroende för regeringen ökar, enligt en GP/Novusmätning. I mars svarade 35 procent att de har ganska eller mycket stort förtroende för regeringen. I januari var siffran 28 procent.

Spikas upp på kors – för att fira påsk

1 timme sedan
Filippinske Ruben Enaje har låtit sig korsfästas under årets långfredag – för 35:e gången. Inför korsfästelsen uppgav han att han planerade att ägna sina böner under traditionen till fred i Ukraina, i Gaza och det omtvistade Sydkinesiska havet.

Återupptar miljonstöd till Ibn Rushd – M rasar

1 timme sedan
Det rödgröna styret i Stockholm har beslutat att betala ut fyra miljoner till det kritiserade studieförbundet Ibn Rushd. Folkbildningsrådet ser inga hinder att stötta organisationen. Men Moderaterna i staden rasar.

45 omkom i bussolycka – ett barn hittat vid liv

1 timme sedan
Minst 45 människor har omkommit i en bussolycka i Sydafrika. Bussen körde av en bro på ett bergspass under torsdagen, störtade 50 meter ned i en ravin och fattade sedan eld.