1 av 3
- Foto: AP/TT
2 av 3
- Foto: AP/TT
3 av 3
- Foto: AP/TT

Kvinna satt död på Mcdonalds i timmar innan någon reagerade

Kvinnan låg tvärs över bordet i en hel natt innan någon reagerade eller försökte hjälpa henne.


En kvinna i 50-årsåldern satt stilla på McDonalds i nästan hel hel natt innan någon reagerade på att det kanske inte stod helt rätt till.

Det var i lördags som hon satt på en av Mcdonalds restauranger i en hel natt innan någon försökte hjälpa henne. Kvinnan kallades för "McRefugee" på en av Hong Kongs McDonalds då hon var hemlös och inte hade råd att betala hyra.


TT

Vid 00.20 hade kvinnan rasat över ett av borden och först klockan 08.30 på morgonen efter märkte man att hon var död.

Wendy Wam, chef på McDonalds Honkong har uttryckt företagets sorg och meddelat att de ska samarbeta med polisen i ärendet.

– För att ge en trevlig middagsmiljö vill vi inte störa våra kunder, men vår service kommer att förbättras omgående, har Wam sagt i ett uttalande, skriver Metro UK.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Japansk blöjtillverkare satsar på vuxna

Ruttet påskägg för stockholmarna: Kommunchef tappade bort miljard

Nyheter24 har intervjuat Karin Wanngård, Socialdemokraternas finansborgarråd i Stockholms Stad om miljardförlusten i upphandlingen inom bland annat avloppssystemen under staden som tredubblats i pris från en halv miljard, till 1,4 miljarder. Chefen som godkände beslutet gick bakom ryggen på de valda politikerna. - Det som framkommit är oerhört allvarligt, säger Karin Wanngård, som får städa upp efter fadäsen.

Expert: Större risk för flygkrasch än broras

Brokollapsen i Baltimore har chockat en hel värld. Risken för en liknande händelse i Sverige är nästintill obefintlig, enligt Raied Karoumi, professor i brobyggnad. Risken för att ett flygplan skulle krascha in i Öresundsbron är nog större än en kollision med ett fartyg, säger han.

Polisen rapporterar om fylleri / lob, Åre

1 timme sedan
"Centrala Åre, ung man omhändertagen av polis", skriver polisen på sin hemsida.

Soldater från flera länder ska skydda OS i Paris

1 timme sedan
Flera länder kommer att skicka soldater för att hjälpa Frankrike att säkra OS i Paris, meddelar en representant från det franska försvarsdepartementet.

ICJ beordrar Israel att förhindra svält i Gaza

1 timme sedan
Internationella domstolen i Haag, ICJ, beordrar Israel att vidta brådskande åtgärder för att förhindra en svältkatastrof på Gazaremsan.