Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

2-årig pojke hittades bredvid sin döda mamma

- 06/10/2015, 23:42 -
Mamman hittades död.
1 av 3

Mamman hittades död.

Ap

En tragisk händelse i Hollywood.
2 av 3

En tragisk händelse i Hollywood.

AP/TT Bild

Los Angeles Times rapporterade om det hela.
3 av 3

Los Angeles Times rapporterade om det hela.

Ap

Polisen i Hollywood möttes av en tragisk syn när de gick in i en byggnad tillsammans med några brandmän. Mamman hittades död, bredvid sin son.

I hemmet i Los Angeles hittades mamman liggandes död tillsammans med sin bebis. Bredvid hittades en tvååring gråtandes, efter att ha varit ensam levande kvar i rummet i ett par dygn, skriver Los Angeles Times.

Det var en oroad granne som slagit larm efter att kvinnan inte svarat i telefon, vid hemmet hördes skriken från det kvarlevande barnet ut.

LÄS MER: Barnkroppar hittade på grekisk semester-ö

Tvååringen hade rivit ur de nedersta köksskåpen i hopp om att hitta mat. Vid räddningen hade barnet varit utan mat i ett par dagar och var allvarligt uttorkad men togs till sjukhus och är nu i stabilt tillstånd.

– Vi är bara glada att han lever, sa polisens talesperson Jenal till LA Times.

Bildkälla TT

Mamman ska ha dött av naturliga orsaker medan hon ammade och babyn har därefter kvävts till döds.

LÄS MER: Här berättar barnen hur man gör för att sprida kärlek

Kvinnan, vars identitet är anonym, hade nyligen adopterat bröderna och sedan fått reda på att hon led av en svår sjukdom. Det var sjukdomen som orsakade hennes plötsliga död, skriver LA Times.

LA
/
/
/