- Foto: TT

Par hade oralsex vid köpcenter – mitt framför egna barnen

De blev uppslukade av situationen, men lite väl mycket. Inte ens när barnen kom och störde slutade paret.


Visst kan man bli sexsugen lite varstans? Jo, men vad det här paret gjorde är klart över alla rimliga gränser som finns. Paret, som kommer från södra Whales, hade tillsammans med sina två barn tagit en tur till London för att shoppa.

Under en paus lät de barnen, tre och fem år gamla, springa omkring och leka. Samtidigt satte sig föräldrarna på en soffa och inledde en sexakt. Inte ens när barnen kom tillbaka slutade de hålla på, skriver brittiska Metro.

Övervakningskameror som fångade allt visar hur kvinnans huvud rör sig upp och ner. Hon ska efter ett tag ha ställt sig upp, spottat i en servett och kastat den bakom en planta.

Paret hittades och fick häromdagen svara inför rätten. Kvinnan säger att hennes "hormoner var överallt" och att de inledde en intim stund även fast de visste hur fel det var. Både mannen och kvinnan skäms och ångrar sig. Mannen har i polisförhör sagt att de började kyssas, och att det ena ledde till det andra.

Då ingen annan verkade ha sett sexstunden dömdes inte paret. De har däremot portats från shoppingcentret, skriver Metro.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Kundens vidriga upptäckt i Icas hallon: "Slängde skiten"

Traderas skarpa varning till kunderna: "Var försiktig..."

"Vi tar detta på stort allvar" skriver Tradera i ett mejl till sina kunder. I det varnar de för bedragare, både i utskick på mejl och sms, eller via meddelanden på sajten.

Din sänkta skatt på 3 270 kronor hotad: "Straffar sparsamhet"

I år är skatten på sparande rekordhög. Nu vill regeringen sänka ISK-skatten. Myndigheterna som fått i uppdrag att titta på förslaget är kritiska. Men det får Nordnets privatekonom Frida Bratt att se rött.

USA väntas stoppa palestinskt FN-medlemskap

FN:s säkerhetsråd planerar en omröstning i den kontroversiella frågan om fullvärdigt medlemskap för palestinierna i världsorganisationen sent på torsdagen. USA uttrycker stor tvekan över ett godkännande av Palestina som fullvärdig FN-medlem.

Kvinna avled på sjukhus – man mordmisstänkt

En kvinna i 25-årsåldern i Luleå har avlidit till följd av allvarliga skador som hon fick i en lägenhet i förra veckan, skriver Norrbottens-Kuriren.

Polisen i Kristinehamn rapporterar om trafikolycka

1 timme sedan
"En personbil dikeskörd utefter E18 när kontrollplats Ölme i riktning mot Karlstad.", skriver polisen på sin hemsida.