Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Obama: Viktigt att vi inte stänger våra hjärtan för de syriska flyktingarna

- 16/11/2015, 18:37
Obama höll tal.
1 av 3

Obama höll tal.

TT Bild

Även Hollande.
2 av 3

Även Hollande.

TT Bild

Attackerna i Paris chockade en hel värld.
3 av 3

Attackerna i Paris chockade en hel värld.

tt bild

Under måndagen höll Barack Obama tal angående terrorattacken i Paris och lyfte fram människorna som flyr Syrien och som är mest skadade av terrorismen.

Det har gått tre dagar sedan terrorattacken i Paris. Under måndagen höll både Frankrikes president François Hollande och USA:s president Barack Obama tal om attacken.

Båda de tog upp situationen för de syriska flyktingarna som flyr den terrorn vi fick se i Europa. Obama menar att de människor som flyr Syrien är de som är mest skadade av terrorism

– Det är väldigt viktigt att vi inte stänger våra hjärtan för dessa offer för våldet och på något sätt börjar likställa flyktingfrågan med terrorismfrågan, sa Obama under sitt tal, skriver Aftonbladet.

Och Hollande förklarade att Frankrike är i krig. Men han var också känslosam och sa att terrorismen inte får förstöra "den franska själen", enligt Aftonbladet.

– Jag tänker på ungdomen, som skadades. De vill leva fritt. Vi måste fortsätta att arbeta. Fortsätta att gå ut. Fortsätta att leva!